Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanyprzerazonyadam

dziewczyna chce sie wprowadzic po 5 spotkaniach

Polecane posty

Gość uciekaj poki czas ........
zadnych pretensji do ciebie miec nie moze i nie bedzie oszukiwala ciebie -- pierwsza wazna rzecz zeby jej nie ufac i zerwac cala znajomosc dwa -- chce sie wybic na twoich plecach zwyczajnie - nie chcesz klopotow, nie bierz jej na garba

wyjasniłem sytuację, że obecnie musi sobie poradzić sama, że owszem mówiłem ze ją kocham, ale wówczas gdy sytuacja była inna, aprzecież teraz się zmieniła, że owszem chciałbym mieć z nią dziecko rodzinę i miało tak być, ale powiedziałem jej ze potrzebujemy na to czasu by to razem zbudować. Powiedziałem jej ze nie mogę jej pomóc, ze nie jestem winny jej niesamodzielności i ze jeśli mamy byc razem, musi najpierw uporządkować swoje życie i osiągnąć równowagę. baza jest całkowicie chora i w zasadzie trzeba to wszystko zbudować na nowo. Chcę obserwować to w czasie, jak to się rozwinie. Nie wiem czy dobrze jej powiedziałem.

Gość siq
naprawdę daj sobie z dziewczyną spokój. Jest totalnie niepoważna. Kobieta musi być niezależna. Ona zwyczajnie liczy na to, że będziesz ją utrzymywał. Fakt, niepotrzebnie jej obiecywałeś parę spraw, ale ona nie powinna kłamać że jest samodzielna. Oboje popełniliście błędy, ale nie daj się wciągnąć w to, że powinieneś czuć się odpowiedzialny za jej życie.

Ja nie mogę zabrać jej do siebie. Mam 4 letniego syna, którego wychowuje samotnie, nie moge brać kogos kogo ledwie znam i narażać moje dziecko. Chronię tych których kocham.

dodam ze dziewczyna na 24 lata a ja 45. Nie wiem czy to istotne, nie wybrałem ją ze względu na wiek.

Gość siq
to bardzo istotne. 1. Dobrze, że nie narażasz dziecka. 2. Jeżeli dziewczyna w tym wieku nie nauczy się pracować i być samodzielna to już nigdy nie będzie. Ne utrzymuj jej. Nawet jej nie znasz. Pamiętaj też, że skoro zdradzała swojego chłopaka z Tobą to Ciebie też pewnie zdradzi jak poczuje większe pieniądze u kogoś.

Gość andela
ale żeby podpupczyć to była dobra? naobiecywałeś cokolwiek,żeby się zabawić. Wygodnie było latać do PL na seks. Panna jest dziwna,to fakt, ale litości, ile ty masz lat?. 10? Po cholere mamisz ją pięknymi słówkami?

Wiesz co, jakbym chciał sex to nie musiałbym po to latać do Polski. Chodzi o to ze to wszystko jej mówiłem, jak się prezentowała jako osoba samodzielna, ale wcale taka nie jest,

Gość Okulary bez bruneta
Pokochałeś dziewczynę zaradną, samodzielną, nadającą się na partnerkę lub żonę, a ona okazała się być osobą niezaradną, pasożytującą na innych. Ona po prostu nie jest osobą, za którą się podawała i nie powinna się dziwić, że nie masz ochoty teraz z nią być.

Gość BarbarellaJF
Adam, Ty nie masz żadnych zobowiązań wobec tej kobiety. Żadnych. Może zaproponuj jej, żeby spróbowała w Twoim mieście znaleźć pracę i wynająć coś. Oczywiście powiedz jej też, że wspólne mieszkanie wchodzi w grę po dłuższym związku a nie po kilku czy kilkunastu spotkaniach. Bez przesady, żeby po kilku spotkaniach pchać się komuś do mieszkania i życia. Coraz mniej rozumiem ten świat.

Nie jestem hipokrytą, powiedziałem już ze jakbym chciał sam sex to bym nie latał 900km. Powiedziałem jeje ze związek wchodzi w gre, ale musi odzyskać stabilizację i uporządkowac swoje życie, ale bez mojej pomocy.

WSTYD,ze ta kobieta jest nauczycielka!!!Wstyd i hanba dla tego zawodu,No ale to nieszanujaca sie polka!

Tak jest nauczycielką edukacji wczesnoszkolnej

Gość udfkjcvkjlklcv
heheh

Gość sdfhjjjdfjsdfk
przezabawne