Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona606

2 dni przed okresem - dni niepłodne?

Polecane posty

Gość przestraszona606

Czy jest możliwe, że 2 dni przed okresem zaszłam w ciąże? Czytałam, że są to dni niepłodne, ale wolę się upewnić. Użyliśmy prezerwatywy, ale i tak trochę się martwię.. Dodam, że okres pojawił się w terminie i nie różnił się niczym od poprzednich.

Spokojnie:) Na pewno nie zaszłaś w ciążę:), Jeżeli pojawiła się miesiączka i użyliście prezerwatywy ( prawidłowo nałożonej i zdjetej), to wszystko ok.

Gość przestraszona606
uff :)

Gość myskafff
ja zaszlam w ciaze dzien przed okresem...... niby nie mozliwe a jednak z tym ze ja nie uzyłam z mezem prezerwatywy

Gość Wstążki i baloniki
A tu jeszcze zajrze :) Myskaff, jak to możliwe? Jak długie masz cykle? Ale jaja..:)

Gość fghtghty
na pewno są to dni nie płodne jesli zaszłabyś w ciąże było by to niepokalane poczęcie...

Gość agiew
Jak dostałaś okres w terminie to sa to dni niepłodne. Możesz sobie to potwierdzać np mikroskopem owulacyjnym. Moim zdaniem to opłacalne bo jest wielokrotnego użytku. Jak starałam się o dziecko to mi to pomogło. Używałam afrodyty

Gość myskaff
jak nie mozna- jak ja zaszlaam a więć było to tak :) mam juz synka który ma 4 latka (obecnie) nie planowalismy wiecej dzieci narazie bo chcialam wrocic do pracy, pamietam jak dzis oststnia miesiaczkę mialam 7 sierpnia 2011, maż caly sierpien byl we francji wrocil 1 wrzesnia, wspolzyclismy 2 wrzesnia i własnie wtedy zaszam w ciaze. okres mialam miec 3 wrzesnia. okazalo się ze tylko dlatego, że schudlam w 2 tyg)3 kg i wszytsko mi się poprzesuwało.... jajeczkowanie bylo pozniej albo 2 razy w ciagu cyklu(tak stwierdzil lekarz, zachodzilam w siebie bo zawsze okres mialam z zegarkiem w reku jak spoznial sie tydzien poszlam do lekarza stwierdzil brak ciazy i zapisal luteine.... po jej ostawieniu okresu nie bylo poszlam do nast lekarza 2 tyg po spodziewanym okresie .... endonometrium bylo powiekszone i kazal zroic beta hcg, zrobilam wynik 74, stwierdzil ze to za malo jak na 6 juz wtedy tydz ciazy(liczac od ost okresu) poszlam do szpitala na badania, po 3 dniach pobytu na usg pokazal sie pecherzyk ciazowy, wyszlam ze szpitala i za 3 tyg na usg widzialam mala fasolcie która dzis ma 7 i pol mies i ma naimie MONIKA :)

Gość myskaff
przepraszam za bledy :)