Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrodziejjjka

dalam ogloszenie i dostalam wyzwiska

Polecane posty

Gość dobrodziejjjka

Dałam ogłoszenie ze wynajmę mieszkanie za darmo 2 pokoje 30 m wzamian za remont posprzątanie i malowanie.Mieszkanie w wawie i ze czynsz 500zl pokrywa wynajmujący od mnie i koszty farby,gipsu też. Myślę ze to uczciwa propozycja a ludzie mnie wyzywają :(

Gość dobrodziejjjka
up

Gość zfsdfg
ty chcesz komus wynajac mieszkanie ? ta osoba nie bedzie palcic czynszu tylko musi wyremnotowac mieszkanie? czy moze ty chcesz na tych zasadach mieszkanie na wynajem?

Gość myskafff
dac i prosic to o jedna rzecz za duzo.... ludzie tacy sa

Gość dobrodziejjjka
Musi płacić czynsz 500zl i prąd gaz i kupować farby i remontowac

Gość Sylwetka 2013
taa zrobi remont i bay bay, koniec umowy. dobre

Gość ja bym nie przeprosiła
Bo to trochę głupie. Mieszkać nieustannie w remoncie:O też wolałabym normalnie zapłacić za wynajem niż w takim syfie mieszkać i nie wiadomo czy po remoncie właściciel nie zerwie umowy. No ale wyzwiska to lekkie przegięcie. bo jak ktoś nie chce to niech nie bierze

Gość no troche.....
czyli nie placi za wynajem Tobie tego co idzie do Twojej kieszeni tylko czynsz ten spoldzielczy i raxhunki. No dobrze a ile czasu moze nie placic za wynajem? jak to przeliczysz?

Gość dobrodziejjjka
No uczciwe jest wiadomo ze tylko na czas remontu i do widzenia ludzie krytykowali śmieli się i wyzwiska też byly

U nas to jeszcze nie jest takie powszechne, ale np. w Niemczech często jest tak, że wynajmujesz mieszkanie do remontu i w zamian za to jesteś zwolniony przez jakiś tam okres z opłat. Wszystko jest w umowie wyszczególnione.

Gość dobrodziejjjka
Będzie zbierał rachunki za farby gipsy itd wiem ze takie mieszkania kosztują 1300-1500 to łatwo przeliczyc

Gość zfsdfg
to zalezy od tego jaki jest ten remont. ile trzeba zrobic w mieszkaniu. wydaje mi sie ze za duzo wymagasz. trzeba placic "media"? w wysokosci 500zl , do tego caly material na remont i jeszcze wyremontowac samemu

Gość bękart,,
ja bym remontował pół roku, tak, żeby sie opłaciło. Bo inaczej wal sie gospodarzu.

Gość ja też weszłam w nowy rok
też bym ci naublizała za taką ofertę

Gość dobrodziejjjka
Do ja też weszłam w nowy rok... Chyba malo cię ruchami na tej imprezie

Gość dobrodziejjjka
Może być pol roku byle bylo zrobione Jak za dużo wymagam ?

to żadna oferta,poprostu szuaksz jelenia,żeby ci wyremontowął mieszkanie i potem nie ma pewnosci,że go nie wyrzucisz. ruchasz to się może ty.

Gość dobrodziejjjka
Sama pisałaś ze cię ruchami i z penisem w cipie weszlas w nowy rok No tak mieszkać za darmo w czasie remontu a potem płacić 1200 i 500 czynszu i media

wesz ja tez od lata znalazłam dziwczyne i bedzie u mnie mieszkała wzamian za same opłaty,ale nie oczekiwałabym od nikogo,ze mi wyremontuje mieszaknie:O :O :O :O naprawdę,ŻADNA ŁASKA TO TWOJE OGŁOSZENIE. ludzi ci pisza prawde to się obruszasz i dziwisz dlaczego tak zareagowali na twoje ogłoszenie--więc ci napisałam dlaczego tak reaguja.

zazdrościsz,ze miałam stosunek? żal ci czy co??

zresztą,nic ci do tego🖐️ a twoje ogłoszenie..wsadź se w doopę swoja ofertę

Gość myslałaś,ze wynajmiesz za opła
ty i ktoś ci wyremontuje za to,że tam będzie mieszkał? wal się🖐️

Gość dobrodziejjjka
Pierdolisz od rzeczy tak żal mi ze cię pol imprezy przeruchalo :O Uważam ze to jest dobra propozycja a za same opłaty to mi się wynajmować nie opłaca :D

jeszcze w nicku masz "dobrodziejka" he he he he he ehe he. powodzenia w szukaniu jelonka👄

dobrz,że w ryj nie dostałas tylko same wyzwiska.

Nie ufam takim ofertom. Szukasz osoby która będzie płaciła czynsz,kupi cały towar do remontu a i jeszcze odremontuje to wszystko a na koniec powiesz do widzenia.... : / Gdyby była chociaż umowa i mieszkanie na jakiś okres czasu,na dłuższy czas to może jeszcze,ale tylko na czas remontu.....mało opłacalne. Ciekawi mnie jeszcze w jakim stanie jest te mieszkanie,ile tam potrzeba wkładu. No i oczywiste jest,że ta osoba musi pogodzić ten remont ze swoją pracą(czyli czasowo) to także nie potrwa tydzień a o wiele dłużej.

Gość dobrodziejjjka
no tak bo opłaty wynisa jakies 700 zł a nie 1500zl trzeba tylko swojej pracy dać wzamian co w tym nieuczciwego ?

Gość dobrodziejjjka
W stanie kiwlepskim trzeba posprzątać i odmalować a potem łazienkę zrobic.Potem też moze mieszkać ale za opłaty juz. Mój nim jest z innego tematu zapomniałam zmiecic

wynajmij za same opłaty---a nie jeszcze chcesz na tym skorzystać. chcesz poprostu zarobic na tym interesie,nie zalezy ci,zeby mieszkanie nie stało puste i zebys nie musiala płacic opłat skoro tam nie przebywasz.

Gość remont kosztuje ok 12000
ciebie laska pogieło !! ktoś by musiał dożywotnie chyba tam mieszkać i umowe spisaną miec notarialnie zebyś go nie wyjebała ! Ja osobiście to zgłosiłabym Cie na policje