Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutruskawka

czy wszystkie zrzucalyscie kg po ciazy

Polecane posty

Gość trutruskawka

w maks 3 miesiace? czy ktoras mama potrzebowala wiecej czasu? jesli tak, to ile?

Gość kkkiiikkkaaa
ja po 3 latach waze tyle prawie co po porodzie czyli 82 kg niestety ......

Gość trutruskawka
up

Gość Eltraa
ja jestem 3 miesiace po porodzie i zostaly 4 kg

Gość myskaff
waga sprzed 1 ciazy ok 62 kg,waga w dzien porodu pierwszego dziecka 82 kg, pol roku po urodzeniu dziecka -55 kg, waga przed zajsciem w ciaze z 2 dzieckiem 53 kg- waga przy porodzie 62 kg po miesiacku karmienia piersia 49 kg a teraz 52 kg(jestem 7 i pol miesiaca po cc)

Gość gfd
Wydaje mi się że te szybkie zrzucanie to naprawdę wyjątkowe przypadki, tyle że często można o nich czytać bo jak któraś może się pochwalić, to się chwali. No bo taki mój przykład.... Jestem bardzo szczupła, ważę 45 kg przy 160 wzrostu. Po ciąży w której przybrałam 12 kg, miałam od razu głodówkę z powodu cesarki a potem karmiłam piersią i jadłam niezbyt dużo (nie miałam ani chęci, ani czasu przy niemowlaku). Mimo to nadmiar kilogramów traciłam przez rok. Co więc trzeba by robić żeby tracić szybciej, stosować dietę, ćwiczyć regularnie, choćby ze trzy razy w tygodniu po godzinie? Kiedy przy dziecku? Nie, ja naprawdę nie wierzę w spektakularne utraty masy ciała i to przy jednoczesnym zajmowaniu się niemowlakiem.

Gość myskaff
ja sie nie odchudzalam poprostu masakrycznie zmienil sie moj tryb zycia , studia,praca po urlopie mac, i obowiazki... nie mialam czasu jesc

Gość martitta.
waga przed ciążą 55kg, waga w dniu porodu 68kg, waga po wyjsciu ze szpitala 59kg, waga po miesiącu od porodu 54kg, waga rok po urodzeniu 60kg niestety

Gość moje dziecko skonczy niedlugo
2 lata,a ja waze juz mniej niz przed zajsciem w ciaze.tylko,ze ja sie nie odchudzalam,ale karmie ,wiec waga sama spadała.

Gość ja akurat tak, ale jestem
szczupła z natury (50/169) po pierwszej ciąży 20 kg nadprogramowych zrzuciłam właśnie w 3 miesiące po trzeciej (ostatniej) wszystkie kilogramy zniknęły już 8 tygodni po porodzie chyba mam szczęście w tej kwestii;)

Gość trutruskawka
up

Gość wez sie kobieto
ja mam problem z tyciem i chyba przez to waze 95kg a przed pierwsza ciaza wazylam 86kg. Licze na to ze w tym roku schudne nasteopne 8kg wtedy sie troche przyblize do moejgo idealu jakim jest 80-83kg . Jestem wysoka 176cm, i w tej wadze wygladam najbardziej atrakcyjnie.

Gość kilogramy to mały pikuś
Ja w ciąży skoczyłam z 58kg do 68kg przy wzroście 165cm. W 2mce po porodzie (nie karmiłam piersią) ważyłam tyle co przed. Ale figura...hmmm... to już inna sprawa. Nie byłam nigdy jakoś szczególnie szczupła,ale miałam duże piersi i dość szerokie uda i do tego zajebiste wcięcie w pasie,no talia osy. A teraz? 2 lata po a ja mam taki flaczek i fałdę na brzuchu-po prostu TRAGEDIA!

Gość marcyska89
ja zawsze wazyłam 56 kg, w ciaszy przytylam do 65, a wiec mało wszystko poszlo w piersi i brzuch, w tydzien po porodzie wazyłam 57. no ale teraz przez zime mi sie przytyło 4 kg, i musze sie wziasc za siebie

Gość iwonkaaaa
ja rodziłam dość dawno bo 17 lat temu, pamiętam ze do porodu szłam z waga 63 kg, ale nie pamiętam jaka była moja wyjsciowa W kazdym razie ze szpitala po 3 doby po proodzie wracałam w dzinsach w rozmiarze 27/32 - pamiętam to dokładnie bo jeszcze opieprzyłam męza że mi przyniosł dzinsy i na pewno sie w nie nie zmieszcze, a jednak spoko sie zapiełam Natomiast od porodu z niemwaidomych przyczyn zaczełam gwałtownie chudnąć, mimo ze nie karmiłam i jadłam za trzech i docelowo poł roku po, wazyłam ok 46 kilo

Gość co wyobraźnia podpowie
rodziłam 8 miesięcy temu, w ciąży przytyłam 20 kg, nadal mam 5 kg na plusie, karmię piersią, jem normalnie