Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabanosy to sam tluszcz!

Prosze o odpowiedź na pytania o dietę SB

Polecane posty

czytam o tej sb i mam pytania: czy mozna na 1 fazie: ryby np łososia? takie filety i wędzonego? ogórki zielone? czerwoną fasole z puszki? zielony groszek z puszki? brukselkę? pieczarki? cebulę? Czy musze na tej diecie liczyć kalorie czy mogę faktycznie jeść do woli i nie utyję?

Gość wikkinka
jesc i nie utyjesz wszystko dozwolone z tego co napisalas

Gość wikkinka
kalori nie liczy sie je sie 6 posiłkow na 1 fazie ten 6 to deser

ok to wymyślilam jadłospis na jutro napisz mi prosze czy będzie ok: śniadanie jajecznica z 3 jaj z pieczarkami i cebulą 2 śniadanie salatka z tuńczyka (tuńczyk w sosie własnym, fasola czewona z puszki, jajko, pekińska i sos z oliwy, octu i przypraw obiad łosoś smażony na oliwie obtoczony w ziołach i do tego brokuły przekąska serek wiejski na słodko z aromatem waniliowym i słodzikiem kolacja gotowana pierś z kurczaka z zielonym groszkiem i pomidorem Moze tak być czy coś do zmiany? Można ocet, ocet jablkowy i cytrynę w sensie sok z cytryny jako kwaśna przyprawa do potraw?

Gość wikkinka
bardzo ładne menu . moze byc

a 6 posiłków. Jeju ja nie umiem tej diety ogarnąc. Szukam na stronkach i forach ale jest tak poplątane to ze szok. Jedni pisza że jogurtu nie wolno na 1 fazie a inni walą jogurt do sosu, jedni pisza że miodu nie wolno a inni robią mufinki orzechowe z miodem i z mąką! A przecież mąki podobno nie wolno. Nie wiem już co czytać żeby było dobrze dla takich co zaczynają.

Gość wikkinka
make na 2 fazie miod na 3 wejdz na forum sb i tam na 1 srtronie jest opis z tego co pamietam a by łam tam na topiku i dziewczyny juz zaczynaja to ci pomoga bo niektore juz 2 raz robia to wiedza co i jak

To forum kafeterii? Ja je czytaam i nie czuje tego nie moge skumac ale zajrze tam zaraz i się dopytam może trafię na kogoś życzliwego. Mam 7 kg do zrzucenia i nie mam pomysłu na siebie ani na dietę.

Gość wikkinka
6 to deser :) a jogurty naturalne , kefir maslanke mozna w starych wydaniach było ze nie kawe tez pija i chudna a niby nie mozna , tylko bez cukru oczywiscie