Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanamamaxxx

pomocy.czy.ktos się wypowie??!!

Polecane posty

Gość Załamanamamaxxx

Hej mam taki problem jestem z chłopakiem bo to ani niemąż ani.narzeczony mamy 3 mc dziecko i dotąd było ok wszystko idealnie nagle w wigilię wyszedł na papierosa ui zniknął wrócił i 9 rano twierdząc ze spotkał kolegę i namówił go na imPrezę(w wigilię) wybaczyłam bo nigdzie nie wychodził od urodzenia dziecka zajmOwał sięmałym więc taki wypad ok przykro mi było ze w wigilię nas zostawił sama z synem. Sylwester to samo zrobił awanturę ze mamnie dość ze nie wraca do pracy.nie będzie pracował już więcej ze ma dość i poszedł i do tej.pory nie wrócił Do domu. Nie mając komu się wygadac pozalilam się mamie która każe mi wracać do domu ze to przesada tylko Ze mi żal bo.niedawno odremontowalisny mieszkanie mały ma zabawek mnóstwo z kasa też jest dobrze mały ma tu szczepienia kolejne dawki i ciężko.mi tak z dnia.na dzień zabrać dziecko i wrócić do polski gdyżmieszkam w uk. Chłopak był nieco agresywny tzn.bardzo szalał darl się mama namawia mnie do powrotu ze to się nie zmieni ze mały na to patrzy a ja już.sama nie wiem co robić wrócił czy zostać i byc nadal olewana i poniżana. Co byście zrobiły na moim miejscu ja potrzebuje tylko coś sensownego od osób postronnych. Z góry dzięki

Gość bez sensuuuu
wiedzialy galy co brały nie nie dojrzala emocjonalnie i ten twoj men tak samo ,w tym wszystkim szkoda tylko dzieciaczka:O

Gość dla benefitów tam siedzisz
dlatego nie wrócisz do polski nawet jakby cie lał po pysku to bys to znosiła i jeszcze go przepraszała !

Gość Załamanamamaxxx
Dodam ze chodzi też trochę o kasę tutaj mam macierzynskie i benefity.namałego no stać nas na dużo a nie oszukujmy się w pl jest jsk jest biednie z małym dzieckiem do pracy.nie pójdę żadnych zasiłków. I co tu robić !!??

Gość dla benefitów tam siedzisz
jesteś tchórzem i dobrze Ci tak !

Gość ze cooooooooo
leń smierdzacyyyyyyyyyyyyy z ciebie:O:O:O!!!!!!!!!!!i nie odpowiedzialne gimigówno:O co masz robic> idz sie powiesic najlepiej bedzie o jedna debilka mniej na tym swiecie

Gość Załamanamamaxxx
Nie ukrywam o benefity też chodzi bo co ja dziecku dam w pl ?? Wielkie g... Biedę i tyle a widziały galy żebyś wiedziała i teraz w mordę sobie pluje ze.byłam taka głupii żal dziecka bo patrzy na to

Gość Pani zapominalska_
Prawda jest taka, że wracając do Polski, jeśli nie podejmiesz pracy, to zwyczajnie zdechniesz z głodu, bo na opiekę społeczna nie masz co liczyć. Ja na Twoim miejscu bym została. Przemyśl tylko sens swojego związku.

Gość Załamanamamaxxx
Tak len bo do pracy.jak.mam pójść z 3 mc dzieckiem??

Gość słuchaj autorko
wynajmij jakiś pokoj albo 1bed flat , w miedzy czasie staraj się o chate z councilu jako samotna matka masz 99% szans ze dostaniesz szybko.A chłopa olej - nie masz wyjscia! I tak tak jestes dla kasy co sama przyznałas więc jak bedziesz sama bedziesz miec wiecej korzysci.

Gość autorko to już
o co chodzi w twojej wypowiedzi? Co oznaczają te kropki oraz wielkie litery w środku wyrazów i w środku zdania, translatora użyłaś????

Gość aniela 500-setka
czy kiedy rozstaniesz się z nim to przepadną ci pieniądze na dziecko?Spróbuj urządzić się bez awanturnika.Jemu naiwyrażniej znudziło się bycie tatą i partnerem Twoim.Może mogłabyś zapewnić opiekę dziecku w jakiejś instytucji typu żłobek i poszukaj pracy. Nie znam warunkow ale może zasiłek dla bezrobotnych,może sublokator,żeby było taniej bo do Polski nie ma poco wracać-to smutne ale tak jest.

Gość do autorko to już
chyba Ci się komp zjebał bo nic takiego nie ma w wypowiedziach autorki

zmieniłabym zamki w drzwiach wtf? co to w ogóle znaczy , że ktokolwiek wychodz i nie wraca ( pomijając okolicznosci) to nie hotel, tylko dom , jak mu się nie podoba może w ogóle nie wracac🖐️

Gość autorko to już
nie, ja nie mam problemu z kompem :) Pozwól że zacytuję fragmenty: "ani niemąż ani.narzeczony" "na imPrezę(w wigilię)" "zajmOwał sięmałym" "i poszedł i do tej.pory nie wrócił Do domu." "tylko Ze mi żal bo.niedawno odremontowalisny" "ciężko.mi tak z dnia.na dzień zabrać dziecko" "a ja już.sama nie wiem co robić" "teraz w mordę sobie pluje ze.byłam taka "

Gość wwwwwwwwwwww....
Wydaje mi się, że on na dniach cię zostawi :( . Wigilie i sylwestra tez spedzil z Janka kobietą. Pewna jesteś, ze nie ma żony ? Do pl nie wracaj bo nie ma po co. Sproboj poradzic sobie sama tu gdzie jesteś. Faceta kopni w tylek

Gość to pasuje do mojego EX
on tez w UK może to ten sam bo jak spłodził dziecko to to właśnie tak się zaczął zachowywać :D.Mieszkasz może w mieście na S ? :D Ja na szczęście nie przepieprzałam pieniędzy zarobionych w UK tylko inwestowałam w Polsce i w siebie . Dlatego jak wróciłam do kraju to nie klępę biedy tylko jestem w pełni niezależna, mam swój biznes,mieszkanie, samochód a Ty to widać nie masz nic...

Gość Załamanamamaxxx
Tzn ja mam pieniądze tylko Ze remontowaliśmy mieszkanie od zera i dużo poszło na mieszkanie a odłożone coś mam ale jak dlugo mi to w pl starczy ?? Przy 3 mc dziecku

Gość moje dziecko skonczy niedlugo
polacy tylko siare robia na swiecie.

Gość Załamanamamaxxx
siare bo co bo komuś się w życiu.nie układa??

Gość ojtam ojtam
dlatego dzieci się ma z mężem a nie z chłoptasiem .. jeszcze jak jest sie samym i zagranicą..

Gość Załamanamamaxxx
Chloptas miał być mężem tylko coś mu się nie spieszyło do tego. A czy w małżeństwach tak nie ma ? Też sa takie przypadki