Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannetta

Byli u mnie swiadkowie Jehowy!

Polecane posty

Gość nannetta

otwieram a tam taki przystojniak, no musze przyznac ze chetnie bym wpuscila :classic_cool: ale peirwsze jego slowa do mnie: -Czy slyszala Pani o koncu swiata? I zamknelam drzwi :O

Gość tego jehowego
ja bym wpucila i go nawrocila na chrzescijanizm:) te znam pismo sw dobrze.

Gość nannetta
nie jehowego tylko Swiadka Jehowy

Gość nannetta
akronim, nie bo mnie zaskoczył :O I myslalam sobie ze taki piekny :O

Gość Anastazja Potocka
fajni ludzie tak ogólnie ale powinni rozprowadzać raczej Amway niż broszurki

Gość pod słońcem toskanii
Do mnie ostatnio przyszło dwóch: -czas święta zmarłych skłania nas do zastanowienia się nad sensem życia i śmierci. Zastanawiamy się co się dzieje z człowiekiem po śmierci. Jak Pani uważa, co się dzieje z duszą po śmierci? - :) To, co ja uważam, z pewnością by się Panu nie spodobało. Miłego dnia życzę. Do widzenia. Karpie i zaskoczenie.:) A co miałam mu powiedzieć, że nie ma nic? Koniec, finito. Umierasz i nie ma nic. Przecież świat mu by się zawalił :P

Gość nannetta
pod sloncem toskanii - NO wlasnie nie. Bo oni jak dobrze pamietam nie wierza w dusze tylko twierdza ze po smierci jest nicosc i dopiero na koncu swiata Jehowa wszystkich wksrzesi do zycia wiecznego. x Ale zauwazylam prawidlowoc :classic_cool: Jak otwiera kobieta to stoi facet, a jak otwiera facet to stoi kobieta... NIe wiem skad wiedza kto otworzy :classic_cool:

chowają sie za winklem i w ostatniej chwili wyskakuje kobieta albo mężczyzna - w zależności od potrzeb :)

Gość nannetta
allium - No mozliwe, bo bylo ich dwoch rzeczywiscie, ten co mu otworzylam i za drzwiami ktos stal jakby sie chowal :O

to się robi tak: - Czy myślała pani o końcu świata? - Ta, dużo? - I? - Sądzę, że powinniśmy się pieprzyć jak norki zanim świat szlag trafi.

Gość Szkoda że tego nie wiesz?
Każdy jechowy za wejście do mieszkań i rozmowy, oraz pożyczenie broszur otrzymuje kasę i to dużą.Wiem coś o tym, w moim bloku mieszka taka rodzina.

Gość annia.....................
Eeeeeeeee tam bzdury opowiadacie .Nie dostają żadnych pieniędzy.Znam taką rodzinę ,że bida ,jeszcze raz bida .No ale pozostali świadkowie nie dadza im umrzeć z biedy Kupują jedzenie ,odzież ,wegiel. To u nich chwalę.

Gość trololololololo
od św. Mikołaja chyba

@ Szkoda że tego nie wiesz? ja słyszałem od nich (prywatnie), że wręcz przeciwnie, że muszą zapłacić za "bibułę" - to się wydaje sensowne, inaczej Wydawnictwo by splajtowało

Gość zainteresowana prawie głosicie
ja jestem zainteresowaną, studiuje poł roku już i chce w tej wierze wychowac swoje dzieci

już mam kandydata :)

no pewnie, ze wie:) dzieki niemu studiuje

Gość żal mi ich w sumie
biedni zastraszeni ludzie którzy co najmniej kilka razy w miesiącu zapowiadają koniec świata, którzy po swojemu interpretują PŚ i "karmią" nas cytatami wyrwanymi z kontekstu. To biedni ludzie którzy nie mogą uczestniczyć w wielu imprezach, jeść wszystkiego na co mają ochotę, a najgorsze jest to że nie zgodzą się na przetoczenie krwi ratujące życie nawet swojemu dziecku!!! I tego chce ten ich bożek? Żadna religia nie powinna człowieka ograniczać i zastraszać!

nikt nam za roznoszenie nie płaci :)

alium dlaczego? zastraszac? a nie pomyślałaś, że to ten świat cie ogranicza i zastrasza? dla mnie te wszystkie "zakazy" to dopiero prawdziwa wolność.

Gość buhahahaha ,,.
do: zal mi ich w sumie zastanow sie co Ty mowisz... a katolicy nie mogą krasc, cudzolozyc i masturbowac sie yhyyym

zapytaj kim dla świadków jest Jezus :) jaką Biblię czytacie ?

Jezus jest synem Bożym, jego odzwierciedleniem. Przekład Nowego Świata, ale kobitka z którą studiuje czasem używa Tysiąclatki

musze isc, allium napisz tu cos wiecej, bo widze ze Biblie znasz, chce sobie wszystko przemyslec. W czym ŚJ sie myla?