Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola12667

Pytanie o ciśnienie tętnicze

Polecane posty

Gość gość
Rzetelny ranking masz na http://rankingcisnieniomierzy.pl/. Przede wszystkim porównują kilkadziesiąt różnych modeli od różnych marek o zróżnicowanym przeznaczeniu – są bardziej dedykowane seniorom i bardziej pomyślane dla rodzin.

Gość gość
Heh, moi teściowie też mają ten Senior i sam czasami skorzystam tak z ciekawości. Ostatnio to mi wyszło jakieś dziwnie podwyższone ciśnienie i żona oczywiście wpadła w histerię że muszę iść do lekarza a najlepiej od razu na kardiologię do szpitala wojewódzkiego...:) te kobiety.

Gość gość
Jak często korzystacie z seniora? nie psuje sie?

Gość gośćJAA
choruję na nadciśnienie już bardzo długo biorę leki od lekarza jak i również stosuję corazon serce z firmy MAOLECULAR PROJECT POLECAM WAM http://sklep.molecularproject.pl/

Gość gość
Naprawdę na prezent dla dziadków ciśnieniomierz easy med się sprawdzi? Nie chce jakiegoś bubla kubpic

Gość anna

W zestawie SmartCardio + DuoControl kupowałam ostatnio dwa urządzenia od Sanity i jestem zadowolona z obu tak samo. Ciśnieniomierz Smart rzeczywiście inteligentny, bo bezpośrednio złączony z mankietem bez przewodu, a jeśli chodzi o pulsooksymetr to mierzy szybko, precyzyjnie, też nie mam uwag.

Gość trybson
Dnia 17.05.2019 o 15:25, Gość anna napisał:

W zestawie SmartCardio + DuoControl kupowałam ostatnio dwa urządzenia od Sanity i jestem zadowolona z obu tak samo. Ciśnieniomierz Smart rzeczywiście inteligentny, bo bezpośrednio złączony z mankietem bez przewodu, a jeśli chodzi o pulsooksymetr to mierzy szybko, precyzyjnie, też nie mam uwag.

Też kupowałam ciśnienie i pulsooksymetr w zestawie Smartcardio + Duo control, wyszło taniej. Wszystko działa zgodnie z opisem, nieawaryjnie, nie mam się do czego przyczepić.

Gość marek

Z tych urządzeń chętnie wybieranych to na pewno będzie Senior od Sanity, bo jednak z ciśnieniomierza najczęściej korzystają osoby starsze a jak wiadomo dla nich wygoda obsługi takiego sprzętu będzie sprawą kluczową, będą na to szczególnie zwracać uwagę.

Gość arek

Jeśli chcesz kupić ciśnieniomierz to sensowną opcją będzie kupić zestaw bo wyjdzie nieco taniej. W aptece ostatnio widziałem od Sanity ciśnieniomierz SmartCardio w połączeniu z pulsooksymetrem DuoControl i przy takim zestawieniu znacznie taniej można kupić więc na pewno to sensowna opcja.