Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała rodzina jest droga

przepisy na tanie i zdrowe jedzenie

Polecane posty

Gość gość
WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!! WON ze spamem góóowniaka!!!

Gość gość
ja robię sporo rzeczy na bazie naturalnych słoiczków z ogródka dziadunia, lubię je ponieważ np robiąc pomidorówkę kupuję przecier, tylko pomidory i sama mogę sobie doprawić zupę według uznania z solą czy bez. Dodatkowo czasem zaglądam na ich przepisy i szukam inspiracji.

Gość Daria Kal
Wydaje mi się że na jedzeniu nie ma co oszczędzać warto jeść zdrowo i jeść dużo potraw gotowanym w systemie parowym.

Gość Tatka81
System parowy jest bardzo zdrowy i warto przejść na takie odżywianie i napewno warto mieć do tego dobry sprzęt ja mam philipiaka ale myślę że inne firmy też mają całkiem niezłe.

Gość gość
My oboje pracujemy, dwójka dzieci [9 i 4], czasu na gotowanie niewiele. Staramy się jeść w miarę zdrowo, dużo warzyw, mięso 2-3 razy w tygodniu. Stanie przy garach? Owszem, raz w tygodniu, wówczas gotujemy duży gar bulionu warzywnego z niewielkim dodatkiem mięsa i mrozimy go w pojemnikach. Jest to podstawowa baza do przygotowania zup. Preferujemy wszelkiego rodzaju zapiekanki z ciemnego makaronu, kasz, ryżu z dodatkiem warzyw i sosów. Do tego surówki z kapusty białej, kiszonej, pora, selera, rzodkwi. Czasami do tego kawałek mięsa. Część warzyw kupujemy jesienią u rolnika i przechowujemy w ogrodowej piwnicy, część sukcesywnie przerabiam, resztę kupujemy na targowisku lub w sklepach. Zapiekanki mają jeszcze tę zaletę, że wstawiam do piekarnika i zajmuję się innymi pracami, nie muszę stać nad garami, samo się piecze.

Gość gość
To podaj jakiś przepis na dobra zapiekanke

Gość Olka801
Nie od dziś wiadomo że gotowanie na parze to są same zalety dlatego taki sprzęt w domu jest ważny bez parowaru ani rusz.

Gość margajet
Olka warto postawić na zdrowe gotowanie i odżywianie. Ja mam u siebie zestaw naczyń philipiaka i dzięki ustawieniu ich w wieżę mogę gotować na parze w jednym czasie. Ostatnio robiłam gotowaną kaczkę + łosoś + ryż + warzywa. Świetne połączenie, a naczynia z prezentu ślubnego bardzo się przydają.

Gość Stopika
margajet ,ile garnków można w tym zestawie wykorzystać?

Gość Tulina
Nie przejmuje sie przepisami , to co mam wrzucam do parowaru i za kilkanaście minut mam obiad. Moim zdaniem grunt to dobry parowar a przepis sam się skomponuje.

Gość Lussia1
Nie ma jakiegoś dużego problemu żeby dostać sie na taki pokaz, a i zawsze można jakis upominek dostac.

Stopika, może ja pomogę. KOMBINACJE GOTOWANIA W SYSTEMIE WIEŻOWYM: - Mała wieża I – na dużym lub średnim naczyniu umieszczamy naczynie do gotowania na parze (naczynie do gotowania na parze pasuje do średniego i do dużego naczynia) i przykrywamy zwykłą pokrywą. - Mała wieża II – na średnim naczyniu umieszczamy tarkę. Przykrywamy misą, a na niej stawiamy małe naczynie z wcześniej podgrzanym dnem i przykrywamy pokrywą. - Mała wieża rozszerzona – na dużym lub średnim naczyniu umieszczamy naczynie do gotowania na parze (naczynie do gotowania na parze pasuje do średniego i do dużego naczynia), na naczyniu do gotowania na parze kładziemy krążek redukcyjny i tarkę. Przykrywamy misą. - Średnia wieża – na dużym naczyniu umieszczamy naczynie do gotowania na parze, na naczyniu do gotowania na parze kładziemy krążek redukcyjny i tarkę. Przykrywamy misą, a na nią ustawiamy średnie naczynie (z wcześniej podgrzanym dnem) i przykrywamy średnią pokrywą. - Duża wieża – na dużym naczyniu umieszczamy naczynie do gotowania na parze, na naczyniu do gotowania na parze kładziemy krążek redukcyjny. Przykrywamy misą, a na nią stawiamy średnie naczynie (z wcześniej podgrzanym dnem), na naczynie kładziemy tarkę, przykrywamy średnią misą i na niej umieszczamy wcześniej podgrzane małe naczynie. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość millkaz
Ostatnio widziałam w ich sklepie wyciskarkę do soków, przydała by się u mnie w domu. Czy jakiś pokaz z jej udziałem też jest?

Gość jeglawa
Wyciskarak slow juicer od philipiaka to nie tylko wyciskarka. Sama ją kupiłam i można w niej też mielić mięso czy szatkować.

Gość TatkaM
W internecie jest mnóstwo przepisów na tanie i przede wszystkim zdrowe jedzenie. Do tego dołączyć parowar i będzie fit.

Gość mirga76
Tanio i zdrowo to sa posiłki przygotowywane na parze. Żywnośc nie traci swoich właściwości.

Gość ermania
To poza funkcją wyciskarki to jakie ma jeszcze ten slow juicer funckje?

Gość Myslowniejszelife
Tanie i zdrowe? To jest możliwe. Zrezygnujcie ze smażenia, cukrzenia itp. Polecam moje przepisy na moim blogu - zdrowo i pysznie. Wiem co mówię, schudłam dzięki temu już 15 kilo w 4 miesiące, na spokojnie, bez szaleństwa i wycisku. Zregenerowałam cerę. Pozbyłam się trądziku, wzmocniłam włosy. Co ty więcej mówić. Pysznie i zdrowo - nawet na słodko :). Zaglądajcie na mojego bloga: https://wordpress.com/stats/day/slowlifeoddzisdajemypohamulcach.wordpress.com

Gość gość
Hej, proponuję zajrzeć na ten blog http://sportsempire.pl/ . Sama często sięgam po tamtejsze przepisy, bo są zdrowe i smaczne :) Gorąco polecam ;) Nie tylko dla sportowców ale też dla osób które chcą zacząć zdrowo się odżywiać :)

Gość Laurena233
Warto więc najpierw zadbać o porządne produkty aby móc zdrowo jeść. Ja przede wszystkim kupuję je w sklpeie internetowym http://krukam.pl i śmiało polecam bo w ofercie mają mnóstwo pozycji.

Gość IllkaOl
Przepisów na necie jest naprawdę dużo i na zdrowe i tanie jedzenie, dodać do tego parowar i mamy dobrą dietę gotową.

Gość ilajza83
Przepisy z sieci są ciekawe i warto z nich korzystać. Ja zawsze zmieniam coś i mam dzięki temu zawsze nowy :) W kuchni mam nieocenioną pomoc w postaci multicookera philipiaka. Świetne urządzenie pozwalające przygotować wiele znakomitych potraw.

Gość moniczita22
ze względu na brak czasu na gotowanie zdecydowałam się na catering dietetyczny Mniam Mniam i jestem bardzo zadowolona, bo dostaję smaczne, zdrowe i zbilansowane posiłki dzięki czemu nauczyłam się jeść regularnie i zrzucać zbędne kilogramy