Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kjolik90

cosinus Szczecin technik usług kosmetycznych

Polecane posty

Hej Jestem ze Szczecina, studiuję, ale od pewnego czasu myślę nad tym żeby zająć się kosmetyką na poważnie. Chciałam iść na kosmetologię na PUM ale niestety od tego roku 2 kierunek jest płatny a mnie na niego nie stać pomyślałam więc że może pójdę do szkoły policealnej na technika i zobaczę czy mi w ogóle takie zajęcie odpowiada. Czy według was nauczę się czegoś w szkole cosinus? Przeczytałam już chyba "cały" internet, szukałam opinii na temat szkół bezpłatnych i płatnych i często te drugie mają gorsze opinie niż pierwsze dlatego nie wiem czy warto jest płacić za szkołę jeśli w innej nauczę się tego samego tylko że za free. Jak już napisałam czesne w wysokości 500 zł miesięcznie odpada (może kiedyś). Wiem że i tak będę musiała wydać dużo pieniędzy na dodatkowe kursy ale to nic w porównaniu z czesnym w niektórych szkołach:/ Wiem że podobne wątki już były ale chyba nie odnośnie Szczecina a mi właśnie o to miasto chodzi:)

technik usług kosmetycznych? a ja głupi zawsze myślałem, że technik to jest od techniki (metaloznawstwo, budownictwo itp.), a nie malowania lica poważnie dostaje się po tym dyplom technika?

wiem, ale czy na dyplomie pisze TECHNIK? dla mnie to trochę tak jak "technik malowania pejzażu" lub "technik ankieter", takie mało techniczne, nie ujmując oczywiście zawodowi

A czemu ktoś miałby Cię zjechać? A czesne na Teb ile wynosi? nigdzie na stronie nie ma informacji...

wiem, wiem. A mówisz o Teb ze Szczecina czy innego miasta? bo wiadomo że różne miasta mogą się od siebie różnić jakością nauczania.

Gość cdfcdrcferced
Moja koleżanka kończyła tam technika usług kosmetycznych. Ona jest mistrzynią w robieniu paznokci, miała różne kursy, ale cały czas się dokształca. Szkoła na wysokim poziomie, nie jest łatwo ją skończyć. Moja siostra sobie olewała, nie chodziła i ją wywalili.

Gość cdfcdrcferced
Bo myślała, że to jest tak jak na wykładach na studiach, że nie trzeba chodzic :-P