Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loca345

ANMERYKANSKI BADACZ jestes?????

Polecane posty

Gość loca345

?? musze z toba porozmawiac koniecznie.

Gość TUpolewka
peześlij chłopcu wieści telepatycznie :classic_cool:

Gość ANMERYKANSKI BADACZ
jestem co tam bebe

Gość Sommerrrrrrrrsbix
Anmerykański????:classic_cool:

Gość loca345
chce sie dowiedziec czegos wiecej o tobie. w jakim jestes wieku i skad masz te cala wiedze o obcych?

Gość cojfo3jf3fj3qg45
Żeby Ci nie powiedzieli czym ty śmierdzisz.[cool

Gość amerykańdżański badacz
chce sie dowiedziec czegos wiecej o tobie. w jakim jestes wieku i skad masz te cala wiedze o obcych? Ale nie wiem czy mogę się tak przed tobą otworzyć

Gość loca345
Mam pytanie co oznacza ta amerykanska flaga kolo napisu trudne sprawy za chwile?

To o mnie chodzi. Jestem w wieku produkcyjnym a wiedzę mą czerpię,jak sam mój nick wskazuje z wnikliwych badań w tej materii.:classic_cool: Co konkretnie Cię interesuję?:classic_cool:

Gość Obcy ósmy pasażer na stromo
sezamie otwórz się :P

Czkawka to ty??:classic_cool:

Gość loca345
przed innymi,ktorych wcale nie znasz jakos sie smialo itwierAles

Niemożliwe.:classic_cool: Kiedy to miało miejsce?:classic_cool:

A My się znamy??:classic_cool:

Może odwiedzisz mnie kiedyś??:classic_cool: Mieszkam na przylądku Canaweral na Florydzie. Stamtąd obserwuję dramatyczne próby ludzkości w dorównaniu intelektem i osiągnięciami pozaziemskim liderom technologii latających.:classic_cool:

Gość loca345
co mbie interesuje,wszystko. na jednym watku pisales o "podstawionych" osobach. to elasnie przykulo mojs uwage,bo ktos kiedys opowiadal mi takie rzeczy,nie raz mi mowil "eh..podstawili go" a ja uwazal ze to jakies wymyslanki,bajki, a tu patrze ze ktis jeszcze o ty mowi,wiec moze cos wty m jest? o co w tym wsystkim chodzi?

Gość loca345
Podniecają mnie rozległa wiedza o UFO u mężczyzn.👄

Stamtąd obserwuję dramatyczne próby ludzkości w dorównaniu intelektem i osiągnięciami pozaziemskim liderom technologii latających. eee tam nie ma to jak latający talib po wybuchu :D my i Europejczycy wiemy o tym najlepeij

Podniecają mnie rozległa wiedza o UFO u mężczyzn. Ty wierz że mnie też ? 👄

Gość loca345
ej ale ja zalozylam ten temat na powaznie,a widze ze ty chyba tak go nie tr aktujesz. :O

no co ty ja jestem bardzo poważny bebe e

loca345 Jakiej jesteś rasy ?

Znowu jacyś wrogowie pokoju i stabilizacji nowego świata wolności się tu podszywają. Moja Droga.O podstawieniach wiem sporo i mam zamiar założyć o tym jakiś interesujący wątek na erotycznym.Zastanawiam się też nad tematem o eksperymentach Obcych z inseminacją w dziale ciąża i macierzyństwo.:classic_cool:

Gość Uasabii
loca345 ej ale ja zalozylam ten temat na powaznie,a widze ze ty chyba tak go nie tr aktujesz. Ja kiedyś czytałem o UFO i oglądam czasem o tym rózne materiały,felietony itp Tu jest sporo podszywaczy i dyskusja może zejść na jakiś idiotyczny tor. Te "podstawienia"...chmmmm czy chodzi ci o sytuacje iż ktoś nie jest kimś kogo uważałaś dotąd za normalną osobę a może być tak,że zachowuje sie inaczej i jest kimś innym co ma związek z Obcymi?O to pytasz?

Gość Uasabii
Takich wypadków jest mało.To znaczy takich wokół jakich istnieje jakaś szersza dokumentacja kogoś kto,przykładowo,zajmował się tym amatorsko lub profesjonalnie.Mówi się o tym.Pisze się o tym.Nie ma jednak na to jednoznacznych dowodów ażeby jakiś człowiek mniej lub bardziej znany w określonym środowisku nie był tym człowiekiem i miało to związek z ingerencją nie po stronie człowieka.Prędzej możemy mieć do czynienia z czyimś sobowtórem jak to miało miejsce wiele razy w historii związanej z jakimiś intrygami,przejęciem władzy itp. Natomiast wiem,że wśród badaczy często mówi się o hybrydyzacji człowieka.O tworzeniu istot będący fizycznie nie do końca ludźmi nawet jeśli są one do nich bardzo podobne.Tzw hybrydy mogą pochodzą ponoć z ziemskiego rodzica i przedstawiciela obcej rasy.Jeśli są płci żeńskiej to mogą potem płodzić dalej potomstwo z ludźmi...mężczyznami i tego typu eksperymenty zdaniem wielu autorów książek na ten temat mają miejsce.Cel ich nie jest do końca jasny choć ma to podobno związek z ewentualnym kolonizowaniem ziemi przez takie istoty.

Gość loca345
A nie mammpojecia,bo to ta osoba uzywala tego okreslenia wiec ja nie wiwm o co jej chodzilo,ale wydaje mi sie ze chyba o jakas obcaosobe byc moze nie z tej ziemi ktorazostala podstawiona w jakims konkretnym celu,nieko.iecznie korzystnnym,s raczej vym powiedziala ze na pewno niekoryztnym

Gość Uasabii
Zawsze trzeba umieć odpowiednio rozwinąć dyskusję.To co napisałaś jest też i dla mnie interesujące ale bez szczegółów jakie może ci wskazać już tylko właśnie osoba lub osoby od jakich to słyszysz.....wiele się nie da zrozumieć i rozwinąć.Teorii spiskowych jest bez liku a ich popularyzacja sama w sobie może być spiskowa.Prawdą jest,że można na tym zarobić pisząc książki czy organizując potem jakieś wykłady czy odczyty[a takich niby badaczy-specjalistów na całym świecie a w tym w USA jest od groma i mają oni swoje strony itp itd].Może być też i tak,że tworzenie i podawanie do publicznej wiadomości jakiś kolejnych mniej lub bardziej absurdalnych teorii spiskowych na różne tematy jest celu zatarcia śladów prowadzących do czegoś naprawdę .Żeby wiedzieć co konkretnie miał na myśli ktoś mówiąc o "podstawiony"musisz najpierw zapytać tego kogoś o co mu właściwie chodzi.Być może cytuje on po prostu jakieś teorie.Pozdrawiam!

Gość gfdghjdj
gdsjsjs