Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość draka 1111

Katastrofa

Polecane posty

Gość draka 1111

Po 15 latach udanego małżeństwa , kochana żona wyznala mi że zakochała się w innym...... ..masakra.....co robić?!?!?!?!

Gość masłozmasła
przyjąć do wiadsomości i rozwieść się

Gość draka 1111
Odpada! Zbyt ją kocham i wiem że ona mnie też, mówiła mi o tym i ja to też czuję. Nie zdradziła mnie i nie ma zamiaru.Wierze w to i widzę jak ją ta cała sytuacja przygniotła! Ale mi też nie jest z tym łatwo...

Gość draka 1111
Poza tym mamy trójkę dzieci.

Gość witamy w Polsce
może wyda Ci się to dziwne ale...takie rzeczy się zdarzają, mogą się przytrafić każdemu, ważne jest co z tym zrobicie...najlepiej zacznij się o nią mocniej starać :), a tamtemu frajerowi przypomnij (bez kurtuazji i ozdobników), że ona ma męża. Musisz zacząć działać. To, że się zakochała to znak, że coś tam szwankowało między Wami, ale nic straconego, zwłaszcza, że Ci o tym powiedziała.

Gość draka 1111
Problem w tym że ten frajer-jak go nazwałaś, nic o tym zakochaniu się w nim mojej żony nie wie!!!

Gość witamy w Polsce
No to stary, skoro masz pewność, że Cię nie zdradziła, że jej z tym też źle, i że Ci to wszystko powiedziała - wszystko wskazuje na to, że jej zależy na Tobie nadal, więc tym bardziej nic straconego. A powtórzę, takie rzeczy się zdarzają!! jesteśmy ludźmi, nad emocjami uczuciami czasem się nie da zapanować. To jest mimo wszystko znak, że coś było nie tak między Wami, musisz zawalczyć jeszcze raz o nią, a gwarantuje Ci, że te głupoty jej przejdą :)

Gość draka 1111
To raczej taka forma ukrytego uwielbienia,ale mocna. Zona przyznała się że ciągle o nim myśli...

Gość witamy w Polsce
przejdzie jej, tylko musisz zawalczyć o nią ;)

Gość też przed rozwodem jestem
To i tak długo bo teraz małżeństwa trwają 5 góra 10 lat :)

Gość draka 1111
Mam nadzieję!!! Walczę o nią od 15 lat codziennie!..

Gość ale hryja !
"To, że się zakochała to znak, że coś tam szwankowało między Wami" ­ bzdura

Gość draka 1111
Dużo pracuję...może miałem dla niej zbyt mało czasu..?

Gość walczysz od 15 lat?
widac niepotrzebnie

Dużo pracuję...może miałem dla niej zbyt mało czasu..? x Jakbyś mało pracował byłby inny problem Miałbyś zbyt mało pieniedzy dla niej

Gość ale hryja !
skoro powiedziała ci tyle, cóż stoi na przeszkodzie, żeby wyznała ci powód dla którego straciła głowę dla innego. zwyczajnie zapytaj, co on ma w sobie czego ty nie masz i się dowiesz.

Gość draka 1111
Cała ironia tej sytuacji polega na tym, że ja go też ......lubię. Śmieszne...no nie..??!! Jest przystojny, inteligentny i mówi fajne ......kazania. Jest księdzem!

Gość fakt :-(
Niezła komplikacja !!! Ale myślę.że nie grożna dla twojego związku! Zauroczenie..i tyle

Gość kinga 37 lat@
Jeśli jednak coś się wam nie ułoży,chętnie Cię pocieszę! Też zostałam zdradzona i szukam przyjaciela!

Gość draka 1111
A idź!!!!!!! :-(

Gość monchita
a moze wyjedzcie gdzies. zrobcie sobie jakis spontaniczny wypad, urlop. to zblizy Was na nowo

Gość o.n.a.#
:D

Gość 'kjhgf
Monachita ma rację. Czasami trzeba oderwać się od rzeczywistości dnia codziennego!

Gość ALICJA&
Jakbym weszła do swojej bajki ,tyle tylko że z drugiej strony. Ja też zakochałam się w księdzu będąc mężatką. Takie zauroczenie nim trwało ok 1.5 roku.Ciężkie przeżycie! Postanowiłam z nim pogadać i przy okazji spowiedzi wyjawiłam mu wszystko.Okazało się że on wogóle mnie nie zauważał, był mocno zdziwiony takim wyznaniem i kategorycznie zabronił mi czynić jakiekolwiek starania zdobycia go. Bolało bardzo ale po jakimś czasie przeszło a teraz mogę powiedzieć że stał się dla mnie kimś zupełnie obojętnym. MySlę że podobnie ędzie z twoją żoną.

Gość draka 1111
A mężowi mówiłaś?

Gość sześć lat temu
Też mieliśmy podobny kryzysik. Musisz znaleźć opiekunkę do dziecka i zabrać ja na tydzień do jakiegoś zaje... hotelu. Działa. My za dwa tygodnie jedziemy sobie do Kazimierza Dolnego a potem w góry. Bez dzieci. My mamy czwórkę. Wtedy, gdy nas dopadł kryzys, doszliśmy do wniosku, że to przez zabieganie. Dzieci, praca, dom i tak na okrągło. Od tego czasu mamy dwa razy w roku swój prywatny randkowy tydzień. Trzymamy się tego dzielnie. To przypomina nam, że mamy siebie, chcemy siebie i trwamy ze sobą nawet w trudniejszych momentach. Trwamy tak niemal 21 lat :). Jest pięknie :). Powodzenia

Gość sześć lat temu
No u nas na szczęście żadnych księży nie było :). Po prostu oddaliliśmy się od siebie i prawie zobojęnieliśmy. Straszne to było.

Gość ALICJA&
Dopiero po spowiedzi ...ciężko to przeżył! Wydawało się nawet że wszystko się może rozlecieć. Czas minął i wszystko się jakoś ułożyło ale mnie ciągle gryzie sumienie że mu coś takiego zrobiłam.

Gość izzzy1234
heh, tez sie zakochalam, maz nie chce slyszec o rozwodzie, a ja sie czuje okropnie, nie kocham go juz a jak patrze jak sie stara to nie mam serca go zostawic, zdradzic tez nie zdradze, z tym, ze ja mu nic o zakochaniu nie mowilam, bo niby po co? swoje pewnie i tak czuje