Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IngSep

Chcesz zostać twarzą....... ?

Polecane posty

Gość IngSep

Która z Was chce zostać twarzą nowo powstającej strony internetowej na temat urody i makijażu...? Szukałam już wszędzie odpowiednich osób niestety nie znalazłam.

Gość ja jestem ladna
a za ile kasy? i jak ma to wszystko wygladac?

Gość IngSep
To zalezy od zdjęć. Potrzebujemy nowych świeżych twarzy.

Gość IngSep
Szukamy kobiet, ktore zgodzą się na współpracę. Wszystko odbywa się w Warszawie w Studiu Piękna i Wizażu. Sztab specjalistów ppracuje nad Twoim makijażem, fotograf robi zdjecia, natepnie graficy je retuszują, zdjęcia trafiają na strone glowną. szukamy z miejscach takich ja to, dlatego, ze to strona kreowana przez nasze przyszle czytelnczki

Gość ja jestem ladna
a jakich twarzy poszukujecie? mam na myśli jaki typ urody. Ja jestem blondynką, typ urody 'baby face', ale tez nie do konca.

Gość IngSep
Szukamy kobiet, ktore zgodzą się na współpracę. Wszystko odbywa się w Warszawie w Studiu Piękna i Wizażu. Sztab specjalistów ppracuje nad Twoim makijażem, fotograf robi zdjecia, natepnie graficy je retuszują, zdjęcia trafiają na strone glowną. szukamy z miejscach takich ja to, dlatego, ze to strona kreowana przez nasze przyszle czytelnczki

Gość ja jestem ladna
a jakich twarzy poszukujecie? mam na myśli jaki typ urody. Ja jestem blondynką, typ urody 'baby face', ale tez nie do konca.

Gość ja jestem ladna
i mam wyslac gdzies swoje zdjęcie, czy jak?

Gość daria26opole
Witam Jeśli oferta jest aktualna nadal to proszę o kontakt,mam 26 lat,miłą aparycje,wysoka kulturę osobista.Jestem zainteresowana,Pozdrawiam