Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olofenia

Brak miesiączki po odstawieniu dziecka od piersi

Polecane posty

Gość Olofenia

Witam, Bardzo prosze o info, czy jest jakas mama któras miała ten problem ? Otoz karmiłam dziecko 5m wyłącznie piersią i w tym okresie miałam regularna miesiączke. Po odstawieniu dziecka od cycusia o czasie dostałam tylko plamienie a od 2 m nie mam okresu. Test zrobiony 2 razy i negatywny.

Gość kika899
Witam mam podobny problem. Karmilam synka 7 tygodni -karmienie mieszane i do dnia dzisiejszego nie mam miesiaczki. Jutro synek kończy 3 miesiące.

Gość kika899
Witam mam podobny problem. Karmilam synka 7 tygodni -karmienie mieszane i do dnia dzisiejszego nie mam miesiaczki. Jutro synek kończy 3 miesiące.

Gość Olofenia
Kika ale ja juz mialam miesiaczke a po odstawieniu cycusia nie mam juz 2 m :(

Gość zxzx
widać hormony nie wróciły do normy. U mnie najpierw były 2 mies. lekkie plemienia, brudzenia dosłownie, potem okres ale o wiele bardziej skąpy a kolejny juz b. obfity.

Gość zxzx
widać hormony nie wróciły do normy. U mnie najpierw były 2 mies. lekkie plemienia, brudzenia dosłownie, potem okres ale o wiele bardziej skąpy a kolejny juz b. obfity.

Gość kika899
Nie rozumiem osób które odpisują obrazajac zarazem. Jeśli nie masz ochoty odpisywać ""Piersi a nie cycusia frajerko" to nie odpisuj. Wiadome jest że jeśli ktoś pisze cyc to wiadomo o co chodzi. Zastanów się kobieto nad sobą albo usun konto jeśli Twoje odpowiedzi mają tak wyglądać!

Gość Olofenia
Kika nie warto zawracac sobie glowe...ehh szkoda słów zxzx mam nadzieje ze to hormony płatają mi figla :/

Gość zxzx
Pewnie tak jest -tym bardziej że zaczęło się po odstawieniu. Ale myślę że warto umówić się do gina. :)