Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AltGr

na kaca?

Polecane posty

co dobrego do jedzenia na kaca, mam go juz drugi dzien, jestem glodna ale boje sie ze znow jak cos zjem to wyladuje w lazience. co polecacie?

Gość dziaddek
sok z mysich cipek

Gość grdge
rosół :) taki tłusty. ale tak w ogole polecam spacer, taki 15 min chociaz. mi pomaga :) i najlepiej wziac sie w garsc i zabrac sie za robote, jakies sprzatanie czy cos, nawet jak mam mega kaca to jak zaczne cos robic to 30 mini przechodzi, tylko trzeba sie wziac :)

to tlusciutenkie tosty z podwojnym serem tez moga byc ? niestety z rosolu mam tylko zupki chinskie i gorace kubki przy sobie, jestem odlaczona od sklepow w poblizu a nie znam niemieckiego :D

Gość grdge
heheh ja znam napisze Ci co masz mowic w sklepie :D:D zrob sobie te tosty, posmaruj grubiej maslem czy margaryna i do tego goracy kubek

Gość grdge
i porob cos :) na poczatek chociaz zetrzyj kurze, zmyj gary, odkurz, naprawde pomaga :) bo jak juz sie rozruszasz to kac przechodzi :) na kaca najlepsza jest praca!:D

dobrze wiedziec, moze dlatego sie z nim mecze 2 dzien jak ja leze w lozku 2 dzien hehe :D ide do kuchni, trzeba ten brzuchol czymsw zapelnic :D dziekuje ;D

Gość grdge
ja nie, ja zwykle na 2gi dzien po piciu nawet nie czekam czy bede miala kaca czy nie,tylko wstaje i od razu na spiku ide zmywac naczynia :D a dopiero potem sniadanie itp. ale jesli tak nie zrobie i kac mnie dopadnie to tez od razu do roboty i mija :) stoperan moge tez doradzic, nie lata wtedy po flakach :P