Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowianka na diecie

Jest tu ktoś z Krakowa?

Polecane posty

Witam. Szukam odchudzającego się ludzia z Krakowa. Wiek nie gra roli, płeć chyba też nie choć wolałabym kobietę. Szukam kogoś kto wieczorami wybierze się ze mną na siłownie czy też basen bo samej to mi motywacja znacznie spada, a znajome jakoś się nie palą do sportu. Może ktoś miałby ochotę stworzyć grupę wsparcia psychiczno- fizycznego? :)

Ja chętnie, z tym że siłownia/basen w okolicach Ruczaju, bo z doświadczenia wiem, że nigdzie dalej tyłka nie rusze. Pisz na gg 1522501

Gość krakowinka na diecie
Oj ja mam na ruczaj kawał świata. Myślałam nad basenem w Zabierzowie ale moze też być jakie w centrum, siłownie mam fajną upatrzoną w Hucie ale tu też jestem otwarta na propozycje, natomiast Ruczaj to dla mnie za daleko i nie znam tych okolic zupełnie.

Podniose temat w nadziei że ktoś się jednak zjawi.

Gość kluska123
przyłaczyłabym się ale zobaczylam topik za pozno i wlasnie dzis rano zakupilam karnet na silownie niedaleko centrum. dodatkowo mam karnet na basen agh

klusko a jaka to siłownia moze tez na nia karnet kupie, a basen agh może być. Daj jakies namiary na siebie jeli możesz. Jeśli ktoś inny jest chętny to zapraszam.

Gość kluska123
ddpaula.9900.@gmail.com fit by step przy pl. inwalidow. oczywiście silownie moge zmienic za miesiac jak skoncze karnet:) tylko niestety jestem baardzo ograniczona czasowo, ale postaralabym sie dostosowac:)

Gość odchudzaczka w krakowie
Krakowianko ja jestem z huty, którą siłownie polecasz? ja chodzę 3 razy w tygodniu na siłownie i raz na basen i równiez wieczorami.

O jest nas troszkę. Moze być i plac inwalidów, zaraz do Ciebie napiszę i się dogadamy. W hucie jest taka tylko dla kobiet kolo tomeksu lejdis fitness, os niepodległości. Ma ktoś ochotę dziś wieczorem na basen?

Gość odchudzaczka w krakowie
aż chyba się przejdę bo niedaleko mam na niepodległości. Dziś basen odpada ale na siłownie albo fitnes się mogę przejść