Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sookie6x6

Czy ten ''zwiazek'' ma sens?

Polecane posty

A więc od początku znamy się jakieś 5 lat spotykamy się od 7 miesięcy. On ma 41 lat ja jestem trochę młodsza on Jest strasznym kobieciarzem wiem ze w okolicy w której mieszka nie ma chyba takiej dziewczyny która powiedziała by mu nie właściwie problem leży w tym ze od 7 miesięcy nasze spotkania wyglądają tak samo może i jest miły czuły pocałuje mnie przytuli ale to wszystko kończy się tylko na ... lodzie ;-( próbowałam wszystkiego!!! Ale dalej nic nie wiem w czym leży problem do tej pory nie miałam problemu z facetami nie było tez tak żebym któregoś nie podniecała....może jest za wcześnie (ale na co czekać?) Co o tym myślicie dać mu kolejne szanse czy odpuścić sobie tą znajomość? Pomóżcie!!! (TYLKO POWAŻNE ODPOWIEDZI JEŚLI KTOŚ NIE MA NIC MĄDREGO DO POWIEDZENIA TO NIECH SIĘ W OGÓLE NIE ODZYWA)!!!!

Gość nowa ona3
daj sobie spokoj, przeciez to ewidetne ze on cie po prsotu wykorzystuje do seksu i tyle.

Sookie6x6 nowa ona 3 A jesli w gre wchodza uczucia? X X X wytłumacz co Ty masz na myśli:)? ze niby nie kocha sie z Tobą, bo coś czuje :D??? wow. koleś lubi jak mu obciągasz i tyle 🖐️

nie ma żadnych uczuć! on do Ciębie kochanie albo kotek a ty już myślisz że cie kocha. on to wszystko robi dla jednego

Ciężko jest to wytłumaczyć! już dawno rzuciła bym to w pi... ale chyba go kocham... w sumie wychodzę na idiotkę bo każda normalna kobieta zostawiła by go ale mam gdzieś w środku blokadę po prostu nie mogę kopnąć go w dup.!