Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolline

Dlaczego on ma tak wysokie libido?

Polecane posty

Gość karolline

Mam pewien problem. Jestem z Wrocławia, mój chłopak mieszka w Kaliszu. Ja mam prawie 20 lat (no nie całe, bo 19 skończyłam we wrześniu), on 23. Widujemy się średnio raz na tydzień (znaczy przyjeżdżam do niego w piątek, a wyjeżdżam w niedzielę wieczorem), rzadko w tygodniu, bo oboje studiujemy i pracujemy, czasami jak mogę się urwać z pracy to do niego jadę, np. teraz przed świętami. Zawsze jak u niego jestem to on ma w głowie tylko i wyłącznie seks. Ja przyjeżdżam zmęczona po podróży pociągiem, a on się zachowuje, jakby nie mógł wytrzymać. Bardzo go kocham, pociąga mnie, jest wysokim, inteligentym brunetem, w łóżku jest idealny, tylko że.... nie potrzębuję seksu trzy razy dziennie. On mówi, że żyjemy w związku na odległość i jemu bardzo tego brakuje. Ja ten czas chciałabym poświęcić na rozmowy i inne zajęcia, które mogłyby nas do siebie zbliżyć. Co robić?

Gość karolline
I proszę tylko o poważne odpowiedzi! Za literówki przepraszam.

W końcu zacznie być to problem. Jeśli chłopak jest temperamentny i jest między wami duża różnica, to nie widzę tego związku. A mówię Ci o tym, bo sam mam bardzo wysokie libido i trudno mi sobie wyobrazić kobietę, która mi ciągle odmawia.

Gość karolline
Nie odmawiam mu ciągle. Nie przeszkadzałby mi codzienny seks, ale 3 razy to już przesada. To po prostu jest męczące, a ja na dodatek codziennie ćwiczę przez godzinę (żeby mieć ładną figurę).

Gość karolline
Nie odmawiam mu ciągle. Nie przeszkadzałby mi codzienny seks, ale 3 razy to już przesada. To po prostu jest męczące, a ja na dodatek codziennie ćwiczę przez godzinę (żeby mieć ładną figurę).

Gość karolline
Sorry, podwójnie kliknęłam :D Jeszcze teraz idzie sesja na studiach, muszę się też przecież uczyć.

Gość gddsds
a tak w ogole to czemu tylko Ty do niego przyjezdzasz? z tego co napisalas to tak to wlasnie wyglada. on cie ma za nic, nie dosc ze Ty do niego, to i na seks, dla niego nie ma nic lepszego :D jest teraz w 'idealnej sytuacji'

Gość karolline
Nie raz na tydzień. Chodzi o to, że przyjeżdżam do niego zawsze w piątek i wyjeżdżam w niedzielę. I zazwyczaj wtedy on chciałby się kochać 3 razy dziennie. To jest chyba wysokie libido...

Gość karolline
Nie tylko ja do niego przyjeżdżam, on przyjeżdża do mnie rzadko, bo ja mieszkam z rodzicami, a on ma swoje mieszkanie. Więc tak jest lepiej. Moi rodzice pytaliby się, gdzie wychodzimy itp. Poza tym mieszkam pod Wrocławiem, a nie w samym Wrocławiu (napisałam tak dla ułatwienia, bo gdzie jest Wrocław, wiedzą wszyscy) i w moim miasteczku specjalnie nie ma co robić. Sama mu powiedziałam, że to ja wolę przyjeżdżać do niego. Czasem widujemy się też w Warszawie, gdzie się poznaliśmy, bo obydwoje jeździmy tam czasem z pracy (tylko niestety często w innych terminach).

Gość karolline
Jest świetnie, mamy takie same zainteresowania, takie same poglądy, nawet podobny styl ubierania się :D W ogóle jesteśmy do siebie bardzo podobni. Lubię się z nim kochać, ale seks 3 razy dziennie to za często.

Gość karolline
Jest świetnie, mamy takie same zainteresowania, takie same poglądy, nawet podobny styl ubierania się :D W ogóle jesteśmy do siebie bardzo podobni. Lubię się z nim kochać, ale seks 3 razy dziennie to za często.

Gość Skopane życie.
Nie narzekaj, bo za jakiś czas będzie odwrotnie. Po 30-tce Tobie się chciało 3 razy dziennie, a jemu - tak jak Tobie teraz. I co wtedy powiesz? Jak mu się chce, to korzystaj z tego. Najfaniej jest na początku, później - już tylko gorzej.

Nic z tym nie zrobisz. Wysokie libido jest objawem zdrowia ciała i umysłu. Gdyby miał Cię codziennie, to pewnie rozłożyłoby się to inaczej. W końcu zaczną się kłótnie z tego powodu.

"on chciałby się kochać 3 razy dziennie. To jest chyba wysokie libido..." czyli wychodzi 9 razy na 7 dni, czyli trochę ponad raz dziennie, uwierz mi to nie jest wysokie libido nawet 3 razy dziennie to nie jest dużo, zwłaszcza w wieku 23 lat, poza tym nie zajmuje wam to całego dnia, można i porozmawiać i odpocząć

Gość karolline
Jak mu to wytłumaczyć?

Gość Skopane życie.
Nie narzekaj, bo za jakiś czas będzie odwrotnie. Po 30-tce Tobie się chciało 3 razy dziennie, a jemu - tak jak Tobie teraz. I co wtedy powiesz? Jak mu się chce, to korzystaj z tego. Najfaniej jest na początku, później - już tylko gorzej.

Gość karolline
Zajmuje sporo czasu, bo ja trochę potrzebuję, żeby się "rozgrzać", szczególnie za tym trzecim razem. Staram się mu czasami to wytłumaczyć, mówię, że przecież już się dzisiaj kochaliśmy, ale on wtedy tylko rzuci tekstem w stylu: "z Tobą mógłbym się kochać w nieskończoność" i tyle... Nie będziemy się kłócić, bo ja nie jestem osobą kłótliwą. Zawsze byłam spokojna ;) Wolę raczej ustąpić niż się z kimś kłócić. Szczególnie jeżeli zależy mi na kimś tak bardzo jak na Adrianie.

po trzydziestce nie musi się zmienić rozmawiałem kiedyś z pewną mężatka z 30 letnim stażem, której teść powiedział po ślubie (jak miała 19 lat), że synowi na pewno przejdzie (miał jakieś koszmarne libido), i po 40 mu nie przeszło; poza tym facet ma normalne libido 23 latka!

Gość karolline
Właśnie, rozmawiałam z koleżankami z pracy, które mają chłopaków/mężów po 30stce. I wcale to nie wygląda tak, że chcą uprawiać seks raz na tydzień. Poza tym jemu do 30stki jeszcze daleko.

nie mów, że zajmuje to wam więcej jak 3-4 godziny, a poza tym to zbliża i w czasie spokojnej rozgrzewki można porozmawiać

Gość karolline
Nie no, więcej niż 4 godziny to nie. Ale 3 godziny to i tak bardzo dużo dla pracującej studentki. Poza tym nie chodzi tylko o czas, ale też o zmęczenie. I oczywiście o to, że na ten 3 raz rzadko kiedy mam już ochotę.

Gość karolline
akronim, czyli każdy 23-latek ma takie strasznie wysokie libido?

Gość karolline
Można porozmawiać, ale raczej nie o problemach w pracy, kłótni z przyjaciółką. W łóżku chyba raczej nie wypada.

nie, nie każdy, to sprawa osobnicza oceniając po moich kolegach - nie po gadkach, ale np. po tym jak na wyjeździe się zamykali w pokoju lub namiocie, 3 razy dziennie to normalne,m fakt bez zmęczenia i pracy skoro ten 3 raz ci nie pasuje, to musisz z nim poważnie porozmawiać, seks to nie pańszczyzna możesz np. drugi raz go spokojnie łapką doprowadzić w czasie konwersacji, czyli on dostał a Ty się nie "wysiliłaś" albo umawiaj się na "aktywność" - czyli jakieś wycieczki, basen, bieganie, niech się troch zmęczy (choć mi to niespecjalnie pomagało)

Gość karolline
Poza tym on ma też... wybujałą fantazję. Jest moim pierwszym facetem pod tym względem (i mam nadzieję, że ostatnim

"W łóżku chyba raczej nie wypada. " to Wy to tylko w łóżku? niedziwne, że go nie możesz odessać od myszki :D

Gość karolline
Nie, nie tylko w łóżku, ale w łóżku jest najwygodniej.

ale w łóżku oni nie ma wyboru, jest blisko, czuje ciepło, zapach... i Ty się dziwisz

Gość karolline
Ta jego wybujała fantazja mnie czasami, nie mogę powiedzieć, że zawstydza, nie wiem jak to określić. To mój pierwszy facet pod względem seksu, więc to chyba nic dziwnego.