Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huki gand

kiedy pierwszy spacer?

Polecane posty

Gość huki gand

moje dziecko od 19 dni przebylo ciezkie zapalenie tchawicy.W tym czasie pierwsze 6 dni choroby bylismy w szpitalu.Od 3 dni nie ma juz wogole katarku,od tygodnia nie ma temperatury.4 dni temu jeszcze utrzymywal sie brzydki szczekajacy kaszel,ale od wczoraj praktycznie kilka razy na dzien zakaszle ale juz kaszel jest przerywany.od prawie 3 tygodni siedzimy w domu,staram sie duzo wieczyc,by dziecko troche moglo zaczerpnac powetrza ale to nie to co spacer.Co myslicie moglabym juz jutro z nm wyjsc na 10 minutek ?Boje sie ze jeszcze dokonca dziecko nie wyleczone i znow cos zlapie.Nie wiem albo przeczkeac az kaszel calkowicie minie?Antybiotyk konczymy brac w piatek.Dziecko ma 20 miesiecy.

Gość goonies
ja bym poczekala do konca antybiotyku i zaczela spacery od max 10 minut przy dobrej pogodzie

Gość huki gand
maly bral antybiotyk sumamed,lekarz powiedzial ze dziala w organizmie 10 dni,podaje sie go co 24 h po lyzeczce przez 3 dni i koniec i on potem sam worganizmie sie rozprzesztrzenia przez kolejne 10 dni.A wiec ten 10 dzien wypada akurat w piatek.