Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqwsx3d

pytanie do facetów..

Polecane posty

Gość zaqwsx3d

Czy uważacie że mój facet mogl zaczac mnie zdradzac.. iz zawsze mial bardzo wysokie libido zawsze to on mnie rposil o seks .. a ostatnio to ja prosze ! np, przed wczoraj wieczorem byl raz numerek potem rano znow kolo poludnia dwa lodziki a pod wieczor nie chcial nawet o tym myslec a kiedys mogl kilka razy bez problemu i sam nadal chcial.. ;/ dodam ze ma 23 lata

Gość zaqwsx3d
dodam jeszcze, że on ma na imię Azor

Jeżeli to faktycznie facet, to prawdopodobieństwo, że zdradza jest wysokie, bez względu na libido...

Gość ludzki przedmiot
Pies wierny jest.:(

Gość zaqwsx3d
to nie ja napisalam ze nazywa sie azor..;/ ktos sie pod mnie podszyl ! ludzka glupota ie zna granic

Ja coraz częściej mam wrażenie, że faceci zdradzają dlatego, że sami nie potrafią/wstydzą się rozmawiać o swoich fantazjach z partnerkami

Gość facet nie zdradza.........
...pokrywa jak największą ilość samic....tak mamy w naturze zapisane.. roooooooooooooooooooooooooochać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość zaqwsx3d
ale on ze mna duzo rozmawia na temat seksu . caky czas spelnialismy swoje zachcianki seksualne , nawet takie o ktorych mi sie nawet nie snilo ze o drzewo w lesie albo w bialy dzien na stawem ..nawet powiedzial mi ze nigdy tego nie zapomni ze to bylo najwspanialsze i poczul sie spełniony jak nigdy wtedy gdy zakonczylam ja z wytryskiem ;] i nie wiem co nagle sie stalo..;( on mowi tylko ze bola juz go jaja i tyle gadki ..;/

Powodów może być sporo i mogą być one najróżniejsze - depresja, stres, przepracowanie, fizyczne zmęczenie...

Gość zaqwsx3d
a moze go naprawde dopadla jakas depresja.. zacza ostatnio czesto pic z kolegami a wczesniej tego nie robil chodzi jakis przybity i sam rowniez powiedzial ze przestalo go jakos cieszyc zycie ;/

Gość ..podsyffffffff........
...ktoś się nudzi..

Powodów może być tysiące, ale to fakt, że zawsze zdrada najszybciej przychodzi do głowy...

"a moze go naprawde dopadla jakas depresja.. zacza ostatnio czesto pic z kolegami a wczesniej tego nie robil chodzi jakis przybity i sam rowniez powiedzial ze przestalo go jakos cieszyc zycie ;/" Nie przejmuj się. Pewnie się zakochał i laska dala mu kosza - w przeciwnym razie byłby bardziej radosny. Nie masz się czego bać, bo najwyraźniej nie ma szans u tamtej, a z Tobą jest z braku laku, więc Twoja pozycja jest bezpieczna, podobnie jak cały związek.