Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_joanna

Szef praktyk żąda zwrotu ppieniędzy bo odeszłam na praktyki w szkole

Polecane posty

Gość klaudia_joanna

Cześć, to znowu ja. Dzisiaj zaniosłam podanie do szkoły i wypowiedzenie do mojego zakladu pracy. Szefowa mnie wyzywała i obniżyła mi ocene semestralna, po czym nie oddala mi kwitu z ta ocena. Powiedziała ze bedziemy jej zwracać pieniądze za ZUS i zadzwoniła do CECHU i zapytała : S-ona nie moze odejsc, prawda? C- moze odejść w każdej chwili S- jak to? bez żadnycj konsekwencji C- bez, bo jest uczennicą. Wtedy umówiła się z moja mama na piatek, a do piątku są wystawione oceny i jak nie da mi oceny to bede nieklasyfikowana. Co mam dalej robić, czy ona może mnie tam gtrzymać na siłe?

Gość klaudia_joanna
Uprzejmie proszę o odpowiedzi :)

Gość klaudia_joanna
Uprzejmie prosze o odpowiedzi :)

Gość kreceglupakreceglupa
zacznij od pogadania ze swoją wychowawczynią niech wie że się co dzieje niech matka twoja niech przyjdzie do szkoły i też pogada i zadzwońcie może wy do tego CECHU i się dowiedzcie co i jak.

Gość Gargamellll
czy masz jakis niedorozwoj ? spal jej auto ? wynajmij kogos zeby pobił , co kolwiek zniszcz zaklada wydaj tajmnice firmowe postrasz tak ze beda CI jeszcze placic . Ja pamietam ze w 1 pracy jak niechcieli mi zaplacic to wybilem im wszystkie okna i podpalilem jedno auto

Gość klaudia_joanna
Wszkole dyrekcja powiedziała że nie ma problemu i że mnie przyjmą. Akiedy zaniosłam wypowiedzenie szefowa zachowywała sie jak psychicznie chora i sie odgrazala. a co wtedy gdy wystawi mi ocene niedostateczną? :/

Gość klaudia_joanna
nie, nie mam niedorozwoju. Jestem poprostu już zmęczona tym wykorzystywaniem mnie i chcę zmienić praktyki na praktyki szkolne. A ona powiedziała ze bede jej jeszcze kase oddawać. Kiedy mnie uczyli, nie przestrzegali żadnych paragrafóf dotyczących mnie

Gość kreceglupakreceglupa
to porozmawiaj z dyrekcją że ci ta szefowa robi jakieś problemy. a te praktyki to szkoła ci załatwiała w tym zakładzie czy sama sobie załatwiłaś przez znajomości?

Gość klaudia_joanna
praktyk kazali szukać na własną ręke i już nie było miejsca dla mnie w szkole na praktykach

Gość zielony marsjanin
na siłe to sie gwoździe wbija mamusia ma jaja czy niekoniecznie?

Gość sasanka z mielna.
co za szmata :o powiedz, ze naslesz na nich inspekcje pracy i snaepid plus zgłoś do skzoły plus niech matka interweniuje, durna suka praktykanta już nie zobaczy na oczy :D

Gość klaudia_joanna
nie ma jaj ;p ale Jak chce i ma powód potrafi być wredna, nawet za bardzo

Gość klaudia_joanna
A czy ona ma prawo żądać ode mnie zwrotu pieniędzy?

Gość zadzwoń do pip
pip i tam cię poinformują co i jak serio jak pracodwaca usłyszy Państwowa inspekcja pracy to zmięknie nie daj sie straszyć musi Ci ocenę wystawić i tyle