Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca ....umowa..

co to za umowa

Polecane posty

Gość praca ....umowa..

na zastępstwo pierwsza okres próbny druga czas określony a trzecia na zastępstwo co o tym sądzicie tak wygląda moja sytuacja dziewczyna za którą pracuję jest od lipca na macierzyńskim

generalnie robią wszystko byle tylko Ci nie dać umowy na stałę...

Gość masz jasną sytuację
doskonale wiesz, że jestes zatrudniona TYLKO na zastępstwo na czas okreslony w czym problem bo nie kminie?

Gość praca ....umowa..
dziwi mnie to kręcenie po co a okres próbny, na czas określony przecież od razu mogli powiedzieć że jest to praca w zastępstwie skoro przyszłam po dziewczynie które odeszła bo była wciązy

Gość masz jasną sytuację
to nie wiedziałaś ze jestes tylko na zastepstwie? próbna-wiadomo-na próbę ale jak? cykają Ci umowa za umową? czy od rzu zostalas poinformowana ze dostaniesz trzy umowy? a nie prosciej zapytac u źródła?

Gość praca ....umowa..
nie zostałam poinformowana że jestem w zastępstwie poprostu sie dziś dowiedziałam kiedy dostałam umowe do podpisania i tyle

Gość sienka....
no bo teraz tak sie traktuje pracownika, zwłaszcza jeśli jest nowy. Kombinują jak mogą a przy okazji pokazują tym starym pracownikom, jak to mają dobrze, że nowego się traktuje przedmiotowo a ich trochę mniej.

Gość praca ....umowa..
a co z l4,urlopem oraz kresem ciąży i macierzyńskim czy coś takiego istnieje w tej formie umowy