Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alassssmakotaotataa

ostrzeżenie

Polecane posty

Gość alassssmakotaotataa

chciałam wam zwrócić uwagę wszystkim, którzy grają na zagranicznych forach róznych, że zanim dostaniecie wy uwagę zwróconą, że jesteście oszustami wyrzucajcie z forów czy piszcie do administracji, że gracie z chamidłami i ostatnimi zerskami i piszcie wszędzie pierwsi zanim potraktują was jak... no właśnie nie wiem kogo. nie wiem dokładnie o co poszło. należało napisać - tylko głupie ksywy - im głupsze tym lepsze i szpanowanie wszystkim tylko niczym dotyczacym tematu no pojedyncze osoby, z którymi nigdy nie zagrasz bo taki wynik, a reszta to chołota jak wszędzie i piszę dla normalnych od razu walcie w adminów i NIGDZIE SIE NIE PODPISUJCIE nawet imienia bo szkoda nawet takiego mojego chrztu na chołotę WSZEDZIE. akurat w zadku to mam choć szkoda i czuje jakby mi najgorsze łomy na imię napluły więc nie doprowadzajcie sie do takiego stanu. tu jedne łomy a gdzie indziej inne. już nie będę ich tolerować - należało do mnie napisać, sprawę wyjaśnić, a ja do nich nie będę pisać bo... i tak dalej. choć sprawa jest przykra bo w sumie taka szacowna gra to jest, to sobie sami ją opluli - ja tej gry nie oplułam i mogłam mieć nawet zero punktów ale takie chamidła tam siedzą, że naprawdę ludzie - szkoda imienia w tym necie . naprawde. czy to tak miało wyglądać nie wiem - ale taka prestiżowa gra i ja się nie dam obrzygiwac tam ZEROM bo gdyby jeszcze mieli jakies wartosci - żadnych, naprawde. jeszcze omijaj meneli bo se DURNA imię wpisałam bo dosyć taka prestiżowa gra. no naprawde - ostrzegam i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alassssmakotaotataa
szkoda, ze nikt nic nie napisal, ale to takie samo forum. normalnie takie samo towarzycho, a ja bylam zainteresowana gra i sie podpisalam jak kulturalny czlowiek i PO CO? i tyle. i kazdy zaraz widzial kto gra i tak dalej. i po co ja to podpisalam, ale nawet gdybym do adminow napisala to panstwo i przegrywam bo co? i tyle. dlatego prosze do mnie nie miec pretensji , ze cos tam bo ja nie umiem sie z tego wylogowac. jak mam sie usunąc z tego forum? kafe to jeszcze poglady a tam gra. dlatego zachecam do grania w towarzystwie wlasnym - mam na mysli , stolik, plansze bo co innego to nie radze i tak dalej. poziomu swiatowego i tak ci ludzie nie maja, a mysla se... bo co? i tyle mnie to obchodzi. a teraz nie bede tam pisac bo to bez sensu tak samo jak kiedys. po prostu uwazac nalezy i nie podpisywac sie nawet w grach juz. im glupszy nick tym lepiej i swiety spokoj. gdzie jest moja renta???!?!!! 😡😡😡😡

Gość alassssmakotaotataa
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość oeedomsww432
zaczęłaś się leczyć? zaczynam rozumieć o czym piszesz :classic_cool: