Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorylica z meszkiem

Bialy meszek , włoski na twarzy w ciąży

Polecane posty

Gość Gorylica z meszkiem

Czesc dziewczyny Kończę 8 mies ciazy Zostalo mi dane jakimś cudem aby przytyć zaledwie 7 kg Ale natura podczas ciąży plata mi figle z cera Od poczatku mialam mnóstwo krost po których zostalo mnóstwo blizn, do tego popekaly mi na policzkach nacxynka Ale najgorsze to meszek bialy na twarzy Bron boze nie mige stac w swietle, prxy lampie itp bo widac cala twarz pijryta wloskami jak gorylica Najgorsze sa w kacikach ust i na brodzie niektore maja nawet ok 1cm długości Te z kącików ust wyrwalam penceta Ale na brodzie jest ich duzo, boje sie tego ruszać ze sie pogorszy. Gdy stoje z profilu lub unosze glowe mówiąc moja bródka pokazuje sie swiatu Domyślam sie ze przez hormony Tarczyca ok badania piwtarzane dwukrotnie Co jeszcze zbadac? Czekac do porodu ? Zgina ?

Gość gość
Naprawdę nie ma czym się chwalić, że przytylas tylko 7 kg. Jeśli nie miałaś problemu z nadwagą przed ciążą, to tak mało kg na plusie naprawdę nie służy dziecku. Powinno się przytyć dokładnie tyle ile mówią lekarze - ok 13 +/- 2kg.Zzarówno mniej jak i więcej szkodzi dziecku. Problemy mogą pojawić się dopiero jak dziecko będzie dorosłe. Wtedy nikt już nie będzie podejrzewał komu je "zawdzięcza". Nie piszę tego, żeby zepsuć ci twoje samopoczucie, ale może ktoś inny to przeczyta i podejmie mądrą decyzję o normalnym odżywianiu w ciąży.

Gość gość
Mam pytanie do autorki postu jakiej płuci urodziłaś wtedy dziecko

Gość gość
Autorka pyta o meszek a znawczyni ile kobieta ma przytyc w ciazy pisze wywody na temat nie zwiazany z owlosieniem...Kobieta tyje tyle na ile pizwala jej organizm.Przeciez nie bedzie sie obzerac na sile zeby osiagnac te magiczne 13 plus.I gniekolidzy wcale tak nie twierdza bo to zalezy od organizmu kobiety indywidualnie.Sa takue co przytyly ponad 20 kg wcale sie nie obzerajac wiec chyba tutaj wagi nie dyktuje dieta.