Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coookes

co jeść?

Polecane posty

Gość coookes

Chcę zrzucić z 3 kg, co jeść? podajcie jakieś propozycje prostych, zdrowych, małokalorycznych dań. Już mam dość sałatki greckiej. Co proponujcie?

Gość dwa pawełki
właśnie wszamałam

Gość domiiinka
a ja pol czekolady

Jak chcesz zrzucić 3 kg to rusz tyłek, pobiegaj, idź na siłownie, pogimnastykuj się w domu. Pij dużo wody, soki owocowe najlepiej zrobione samemu i nie słodzone. Zrezygnuj z białego pieczywa i ogranicz słodycze.

Gość coookes
no wlasnie tutaj jest problem, że nie mam czasu ani na siłownie ani na bieganie. jak wychodze z domu o 7 to wracam po 21 i wtedy robie największą głupote czyli najadam się na noc!

I pewnie wcinasz fastfoody na mieście do tego. :( Bez regularnych posiłków raczej nie schudniesz, a jeśli już to na krótko.

Gość coookes
fastfoody nie, ale mam słabosc do słodyczy...

Gość dorcia44
tez chce 3-4 kg schudnac nie mam motywacji bo niby malo a na dodoatek nie mam nadwagi ale troche oponki na brzuchu i chyba od utra zaczne kopenhaska

Gość dromaderia
3 kg to nie dużo, pewnie wystarczy tylko zmienić pewne złe nawyki żywieniowe i waga sama spadnie. O wodzie i warzywach raczej nie mam nawet co pisać, ale to o czym się zapomina to: jedz dużo ryb i spożywaj tłuszcze roślinne (np. olej rzepakowy) - są bogate w kwasy omega-3, które pomagają utrzymać prawidłową wagę. Zamień biały chleb i biały ryż na ich brązowe odpowiedniki. Jedz wysokobłonnikowe produkty. Jeśli masz słabość do słodyczy to zrezygnuj z batoników i innych kupnych świństw na rzecz np. domowego ciasta.