Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do pomarańczowych nicków

do bardzo inteligentnych i czytających ze zrozumienień :D

Polecane posty

takie mądre dziewczynki a nie potrafią ustalić swojego nicka, a dlaczego? bo się boją że zostaną rozpoznane i wyśmiane? każdy pseudonim inny, myślą że jak kogos wyśmieją to paniami świata są, a to g... prawda jesteście żenujące i godne uśmiania się, ktoś musiał wam to powiedzieć

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
oooooooooooooooooooooooo znalazłaś czarny kolor...

Gość dwa pawełki
czyżbym nie mogła założyć sobie tutaj z 200 czarnych nicków?

Gość ole ole ole ole
my, jako unisexualne gremium pomarańczy czujemy sie docenione wyznaniem autor/ka na prezydenta :classic_cool: *Nigerii

Gość a po co PO CO mi czarny
nick? no po CO? Do szczescia potrzebny? Gdzies go trzeba zaklepywac, nawet nie wiem gdzie, bo co mnie to obchodzi , po co mi ten klopot

Gość do autorki idiotki.....
pomyslala tępa suka i nagle ja oswiecilo dlaczego cala kafeteria drze z niej łacha:D:D:D:D:D:D:D

Gość niech się nacieszy swoimi
dwoma topikami i gwiazdę zgrywa bo zgłosiłam je do usunięcia, więc jeszcze chwila i po sprawie.

Gość czyżby jakieś problemy z głową
Masz chyba jakieś problemy emocjonalne :O

Gość pomaranczowe_nicki
ma powazne problemy emocjonalne. Jak mozna nie lubic pomaranczowego koloru ??? no kur... jak ???

Gość autorko to TY nie rozumiesz
tego forum ! Niestety wiele osób woli pisać jako pomarańczowe,żeby nie było tematów na ich temat tak jak na temat gratki czy dzuni. Wystarczy,że ktoś źle coś napisze czy doradzi zaczyna się najazd i ma spalony nick bo tutaj te wyżej srające niż dupe mające nie potrafią się pogodzić z Tym że ktoś może mieć większy zasób wiedzy niż one !. Karmisz piersią -a po co ,źle itd dajesz mm- co to za karmienie, karmi sie piersią, zakładasz pampersy - pampersy złe, tertra-tetra jeszcze gorsza -ot kafeteria....

dajcie spokój, niech sie to głupie nacieszy swoim nad wyraz ciekawym topikiem:D siedzi takie sfrustrowane, jadowite i nadaje na innych:D badzcie tolerancyjne dziewczyny, dajcie zyc tez tak smiesznym kretynkom jak autorka:D

zgadzam się ! ale prawda w oczy kole dlatego nawet teraz i tu nie potrafią przestać ujadać !

szpiegOo, specjalnie sie zaczernilas zeby tak madrego posta wystukac?? Użytkownik: .szpiegOo (ilość tematów: 0, ilość postów: 1) hahahah, nie moge:D

nie cytrynowa mamo-zaczerniłam żeby Tobie przyjemność zrobić i żebyś z czego miała podniety czerpać bo zachowujesz się jak bardzo nie wyżyta :) Jak nie możesz to popuść i tak większego smrodu na kafe nie zrobisz jak już zrobiłaś....

Gość dla każdego coś innego
A dlaczego nie napiszesz tego ze swojego czarnego nicka? bo domyślam się że jakiś masz,ale się boisz pod nim napisać.

Gość bhfgbshdfbhse
Autorko z jednej strony rozumiem o co Ci chodzi, bo fakt jest taki, że jest tu mnóstwo wrednych pomarańczy, aż strach pomyśleć że one mogą mieć dzieci, ale z drugiej strony ja teraz wole pisać na pomarańczowo, choć nie udzielam się za często. Kiedyś pisałam na czarno, miałyśmy z fajnymi dziewczynami swój temat, na którym regularnie sobie pisałyśmy i się zakumplowałyśmy, ale swego czasu jedna z dziewczyn została jakos rozpoznana i była prześladowana, wyzywana, wrzucano jej prywatne zdjęcia i prywatne informacje na jej temat niewiadomo skąd, generalnie zrobiło się nieciekawie. Usunełyśmy temat i przeniosłyśmy się forum zamknięte, piszemy od kilku lat ze sobą, nasze dzieci są już spore. Niestety, ale na takich forach pomarańcze potrafią zniszczyć naprawdę fajne topiki.

Gość fooonik
do osoby wyzej...pisalas pewnie z lipcowkami 2009

Gość co za głupi temat......
to na prawdę desperacja żeby siedzieć na forum i mówić jaki kolor lepszy. Jak ktoś stwierdził wcześniej - można mieć 200 czarnych nicków. Ulży ci?? :D hahaha! gdyby tu były normalne i na poziomie dyskusje, gdyby forumowiczki się "wysłuchały" i zrozumiały, bez wyzwisk i poniżania, to tych nicków byłoby więcej. Ale właśnie przez takie zgorzkniałe pindy lepiej pisać na pomarańczowo żeby w razie czego potem w każdym innym topiku nie wyczytać że coś tam się kiedyś napisało, a to nie było po myśli innej złośliwej pindy z forum, itp. itd... Jednak wydaje mi się, że jest zbyt trudne autorko żebyś zrozumiała więc żegnam :)