Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiemwszystko,,

skad pozyczke 1 000 zl jesli jestem bezrobotny???

Polecane posty

Gość wiemwszystko,,

macie pomysL???

Gość mlodyfacet123432
Więc tak, po pierwsze na co potrzebujesz te pieniądze i po drugie pytanie czy masz jakieś bliskie osoby/rodzinę, która byłaby w stanie 1 tyś pożyczyć?

Gość mlodyfacet123432
Najpierw pyta a potem nie odpowiada! Brawo!

Gość wiemwszystko,,
durne pytanie o rodzine, gdyby mieli to bym wiedzial i sie nie pytal. kase potrzebuje na wyjazd do pracy

Gość mlodyfacet123432
Żadne pytanie nie jest głupie, są głupie odpowiedzi! Po jakim czasie masz zamiar kasę oddać, bo jak dłuższy czas to nie polecam parabanki.

Gość mienczakełe..meneme
Mlodyfacet ty to gruche dzien w dzien walisz chyba co?

Gość maj-an
skąd jesteś, mogę Ci pożyczyć, za 6 miesięcy oddasz 1500zł musimy spisać umowę jednak.

Gość krasnolud88
witam, ja rowniez potrzebuje pozyczki 4000zl , oddam za 2 lata 5000zl czy znajdzie sie ktos zyczliwy?

Gość maj-an
a czemu 2 lata?

Gość wiemwszystko,,
poprostu chcę wyjechać do niemieckiego burdelu. za chlebem

Gość krasnolud88
bo tak

Gość gość urodzinowy 28
provident da kazdemu i kazdy odda.

Gość wiemwszystko,,
moge sie troche pohandlowac, oddam 1 300

Gość wiecie to jest trochę tak
że skoro facet ma problem (prawdopodobnie z ważnego powodu) z odłożeniem sobie kafla, to prawdopodobnie będzie miał problem z oddaniem. Banki tak myślą. Serio, nie da się nic z tego uciąć? 1000 i ani grosza mniej? Może mógłbyś coś sprzedać i mieć przynajmniej część sumy? Nie jest fajnie zaczynać pracę od długów.

Gość wiemwszystko,,
ale bzdura kompletna, glupoty piszesz ze hej, potrzebna mi jest kasa, to co zlego? poprostu nie zarobilem jeszcze tyle i mi jest potrzebna na rozwoj, nie pierdol ze nie jestem wstanie tyle oddac omg wszyscy ludzie biora pozyczki

Gość BOCHEN CHLEBA
ja pierdole znowu ty nieudaczniku, wypierdalaj stąd biedaku jeden zakrościały

Gość maj-an
4000 i 5000 w rok. 1000 i 1700 w 6 miesięcy - bo chciałeś się targować... ostatnia szansa, mówię poważnie na koncie mam 100 tys

Gość wiemwszystko,,
bohen huj ci w dupe pierdolony rezusie, maja chyba cie POJEBAO

Jeśli tak będziesz w banku rozmawiał to współczuje konsultantom. 1000 zł to nie jest majątek, to mniej niż jedna wypłata (najniższa krajowa) - tyle dostaniesz w wielu bankach debetu lub po prostu pożyczki pod RORem. Dlaczego ta opcja odpada?

Gość wiemwszystko,,
oczywiste ze w banku normalnie rozmawiam z tamtymi ludzmi na poziomie, nie takim gownem co tutaj siedzi. A w banku bym wział ale zaden nie chce dac bezrobotnemu, nie odrzucam opcji banku tylko sie nie da...

Gość BOCHEN CHLEBA
taki z ciebie kozaczek a nawet 1000 zł nie potrafisz zarobić byle gdzie tylko siedzisz i pierdzisz w taboret śmierdzący bobie

Gość wiemwszystko,,
spojrz na siebie to zobaczysz smierdzacego boba smierdzielu w dresie, juz po nicku widac ze wiesniak i oszłom we łbie

Gość kilka pytań do autora
z jakiej częsci polski jestes?

Gość BOCHEN CHLEBA
no co ty nie powiesz mądralo, lepiej zabieraj dupe i szukaj roboty albo skończysz na ulicy jako meska dziwa

Słuchaj bezrobotny znawco tematu: niektóre banki oferują swoim klientom (osobom posiadającym u nich konto - dziś banki konkurują i posiadanie konta jest albo zupełnie bezpłatne albo wiąże się z kilkuzłotowymi opłatami) takie jakby "chwilówki", tylko że uczciwe, bezpieczne, niżej oprocentowane niż w parabankach. Proponują też debety. Warunki posiadania konta w banku są różne, ale raczej nie są zaporowe dla bezrobotnego. 20 tys. byłoby Ci trudno pożyczyć z banku, jeśli nie masz stałych dochodów, ale myślę że tysiaka dostaniesz bez problemu. A próbowałeś w bankach spółdzielczych? Często ich warunki są bardzo korzystne jeśli chodzi o takie pożyczki. Zamiast siedzieć na kafe i rozmawiać z gównem powinieneś siedzieć na stronach wszystkich znanych sobie banków, czytać ich oferty i wybrać te, w którym masz szansę na pożyczkę a jutro tam iść i porozmawiać. Sądzę, że masz szansę załatwić sprawę względnie szybko bez pakowania się w szemrane długi.

Gość wiemwszystko,,
nie porzyczam od ludzi z kafe

Gość BOCHEN CHLEBA
jeszcze wali ortografy, kurwa gdzie ty sie uchowałeś miernoto

Gość wiemwszystko,,
bylem dzisiaj w moim banku gdzie mam konto od dawna to mi powiedzieli ze przynajmniej 3 miesiecy musze miec wplywy(ale moge byc bezrobotny) wiec moj bank tez odpada. ty tam kurwo na gorze co sie produkujesz, ja jestem wyksztalcony smieciu pierdolony, do tego co ja nigdy nie dojdziesz ani twoje bachory ktore zapewne beda mi buty pucowały a takich jak meneli, pijakow to wysyłam do roboty jak podejdzie zebrac kase wysrancu kurwiszona

Gość kkjkjjjj
Provident daje wszystkim. Jak zadzwonisz to na nastepny dzien juz z kasa przyleca.