19patusia9203 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Od mniej więcej tygodnia wystepuje u mnie krwawienie międzymiesiączkowe i ból podbrzusza? Miałyście takie cos ? Cóż to może być ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natala123 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Od jakiego czasu miesiączkujesz i ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adsadsa 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Ile dni do okresu Ci zabrakło? Może wcześniej dostałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19patusia9203 0 Napisano Styczeń 2, 2013 o boooże chyba od 13 roku życia mam 20 lat aktualnie. Okres miałam ostatnio 15 grudnia -22 grudnia. Zawsze regularnie. Sytuacja z krwawieniem jest od tygodnia czasu mniej więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myskaff Napisano Styczeń 2, 2013 moga to byc zaburzenia hormonalne, idz do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natala123 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Lepiej idź do ginekologa..albo poczekaj do przyszłego miesiąca. Jeśli to się powtórzy zgłoś się do lekarza niezwłocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19patusia9203 0 Napisano Styczeń 2, 2013 A myślicie że jest możliwa ciąża w takiej sytuacji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natala123 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Nie wiem, choć nie sądzę..w ciązy raczej nie występuje krwawienie, chyba że przy poronieniu. Lepiej naprawdę idź do ginekologa, bo my ci wiele nie pomożemy w tej sytuacji.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19patusia9203 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Wiem wiem :) Jestem na jutro zapisana tylko pytam bo może któraś z was miała taką sytację :). Ale dziekuję za pomoc :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach