Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyrabiam.......

moja dziewczyna je za czterech!

Polecane posty

Gość nie wyrabiam.......

Juz poprostu nie wyrabiam z ta zywnoscia. Siedzi w domu, pracy narazie nie szuka, bo pisze magistra, wiec jedynie ja zarabiam na wszystko. Dzis rano kupilem 10 bulek, 30dag szynki, dwa pomidory i maslo. Zrobilem sobie 2 kanapki do pracy, wracam o 18 do domu i juz nie ma nic tylko resztka masla. Musialem isc znowu cos kupic na kolacje, a ona to wszystko zje przez noc, takze rano lodowka znow bedzie pusta. Ona co godzine robi sobie kanapki. Ze swiat przywiozla od mamy kielbas, salatek, ciasta, to w 2 dni zjadla wszystko sama, nawet nie zdazylem poprobnowac.

Gość cdvf
gruba jest?

Gość dididididid/./
No to faktycznie, na jedzenie nie wyrobisz, a gdzie czynsz oplaty, wynajmujecie? mieszkanie?

Gość Po co dajesz link
Od rana do 8stej zjadła 8 bułek, to nie jest dużo. 3 na śnaidanie, dwie na obiad, 3 na kolację :D

Gość nie wyrabiam.......
Nie jest gruba, nie wiem gdzie jej to idzie wszystko, jak zyje nie widzialem by ktos tyle jadl. Jeszcze jak ide do sklepu to zawsze kaze sobie cos kupic a to czekoladke, batonika czipsy. Ja zarabiam troche ponad 3 tys zl i wszystko na mojej glowie, a mieszkanie wynajmujemy.

Gość nie wyrabiam.......
Ale ona ile by nie bylo to zje wszystko! Je bez opamietania, w nocy siedzi w ksiazkach i je non stop. Nie wiem jak mam jej zwrocic uwage, ze nie wyrabiam z kasa na jej jedzenie.

Gość maj-an
chciałeś panią to rób na nią. PS: moja wpierdala jak 3 dorosłych facetów, a szczuplutka jak Angelina Jolie! LAe ona pracuje i zarabia 1900 netto i sama sobie kupuje:D

Wredne skąpiradło z ciebie! Ona musi jeść, żeby mieć siły wytrzymać z takim dusigroszem!A jeszcze wkrótce będzie was czworo! Wstydziłbyś się! Biedactwo, żali się wszystkim, że jej nawet suchego chleba i herbaty żałujesz!