Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1983 i końca nie widać

30 lat... brak perspektyw

Polecane posty

W tym roku tyle będę miał. 8 klas podstawówki 4 liceum 5 studia Razem 17 lat nauki i nic nie umiem! Zupełny brak zawodu! Do tego 6 lat tułaczki od pracy do pracy, bez stabilnego zatrudnienia. I co dalej? Kraść, wyjechać? Czy to normalne w tym kraju że po tylu latach nauki nic się nie umie czy tylko ja tak nie potrafiłem pokierować swoją karierą? Co robić?!

Gość 43454545454
mam tak samo, zaluje ze poszlam na studia kur...

Jaki zawód? Programista odpada, nie ciągnie mnie do tego; fizycznie stolarz? Nie mogę z powodu problemów zdrowotnych, jak na złość. Jakie są zawody? Tak aby można było po zdobyciu doświadczenia móc prowadzić własną działalność?

Gość a może do policji
szukają chetnych

Ojciec mi zawsze powtarzał że jak nie wyjdzie nigdzie to do policji pójdę :D Ale to też mnie nie kręci, mniej więcej wiem jak tam jest, bo mam kolegę tam-nie ciekawa praca. Zawsze chciałem coś tworzyć, projektować. Praca rzemieślnicza może nie koniecznie ale jednak tworzyć coś. :) Tu studia techniczne są potrzebne, teoretycznie 3,5roku można przebiedować :)

Gość a może do policji
mój kolega jest dzielnicowym i całe dnie się opierdziela bo fakt w patrolówce to kiepsko jest

Agent celny Agent ubezpieczeniowy Aktuariusz Biegły rewident Broker ubezpieczeniowy Doradca podatkowy Makler giełd towarowych Makler papierów wartościowych Przyjmujący zakłady wzajemne oraz prowadzący kolektury gier liczbowych Usługowe prowadzenie ksiąg rachunkowych Budownictwo Architekt i inżynier posiadający uprawnienia budowlane Urbanista Transport Diagnosta uprawniony do wykonywania badań technicznych pojazdów Dróżnik obchodowy Dyspozytor ruchu metra Dyżurny ruchu i stacji metra Kapitan żeglugi śródlądowej klasy A Kapitan żeglugi śródlądowej klasy B Kierownik prac podwodnych I klasy Kierownik prac podwodnych II klasy Kierownik prac z dyplomem kierownika prac podwodnych III klasy Manewrowy metra Maszynista pociągu metra Maszynista specjalistycznych dźwignic kolejowych Konserwator specjalistycznych dźwignic kolejowych Monter urządzeń sterowania ruchem pociągów metra Monter urządzeń zdalnego sterowania i kontroli dyspozytorskiej metra Mostowniczy Motorzysta żeglugi śródlądowej20 Nurek III klasy Nurek II klasy Nurek I klasy Nurek saturowany Obserwator radarowy żeglugi śródlądowej22 Oficer mechanik Operator systemów nurkowych Pilot balonu wolnego Pilot morski Pilot pełnomorski Pilot samolotowy liniowy ( + pilot samolotowy w załodze wieloosobowej) Pilot samolotowy zawodowy Pilot sterowcowy liniowy Pilot sterowcowy zawodowy Pilot szybowcowy Pilot śmigłowcowy liniowy Pilot śmigłowcowy zawodowy Pilot wiatrakowcowy zawodowy Prowadzący pomocnicze pojazdy kolejowe metra Radiooperator pokładowy Rzeczoznawca samochodowy Szyper 2 klasy w żegludze krajowej Szyper 1 klasy w żegludze krajowej Szyper klasy 2 rybołówstwa morskiego Szyper klasy 1 rybołówstwa morskiego Technik mechanik lotniczy Technik awionik Zwrotniczy

dżentelmenel, nie kopiuj zawodów bo to nie tędy droga, żeby wypełnić temat. Sam napisz co robisz to już będzie ciekawsze.

Mniej więcej wiem do czego się nadaje i również wiem do czego nie [uważam to za dosyć istotną kwestię], naprawdę wiele rzeczy robiłem. Czemu nie chcesz napisać co robisz zawodowo?

Po pierwsze bo to nie ma nic do rzeczy i nic nie wnosi Po drugie nie jest to właściwie miejsce aby ujawniać cokolwiek

Jak masz tak tajny zawód to nie mów, ok.