Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

PRAWIKI 2012 - podsumowanie roku

Polecane posty

W zeszłym roku napisałem podsumowanie ostatnich dwunastu miesięcy w życiu prawików z kafe. W tym postanowiłem kontynuować tę pracę, zachęcany jeszcze przez forumowiczów. Ten rok był dosyć typowy dla naszego grona, czyli raczej niewiele spektakularnych rzeczy się wydarzyło. Zuzanna Amelia, przyjaciółka prawików, już na początku grudnia chciała robić podsumowanie, ale dało się wtedy słyszeć głosy, że jeszcze cały miesiąc przed nami i wiele się może wydarzyć. Okazało się to prorocze, ponieważ to właśnie w ciągu grudnia wydarzyło się wiele istotnych rzeczy. Jednak zacznijmy od początku Najpierw ci, których z nami nie było, lub byli bardzo mało i niewiele o sobie pisali. Są wśród nich ikony kafe, takie jak Cream i Tomek z Sopotu, obecni na forum od wielu lat. Poznański prawiczek pojawiał się od czasu do czasu, pisząc na swój ulubiony temat panów typu bears, czasem też zaznaczając, że rozwija się. Można było wyczytać z jego tekstów, że ma nadzieje znaleźć jeszcze lasię. Cream wdał się również w ostry konflikt z Ble Ble. Tomek z Sopotu nie pojawiał się oficjalnie w ogóle. Niektórzy rozpoznawali go pod pomarańczowymi nickami, inni twierdzili, że trafił do szpitala psychiatrycznego, jako kolejny prawiczek. Ale o tym później. Być może w jego życiu nie zaszły większe zmiany. Yyughiuh, depresyjny prawik z Opolskiego, również pojawiał się sporadycznie lamentując nad swoją kobiecą, jak twierdził, figurą i wklejając swoje zdjęcia. Porównywalną postacią do niego był w minionym roku Ten ostatni niedziel. Udzielał się rzadko, a jeśli już to pisał w swoim emo stylu. Podobno to właśnie od niego zaczęła się ta subkultura. Jego ulubionym piosenkarzem jest Mieczysław Fogg, a piosenką „Ta ostatnia niedziela. W sylwestrową noc instalował Windowsa na komputerze. Drugą grupą prawików są według mnie osobnicy, którzy postawili na rozwój zawodowy, twierdząc że odpuścili sobie temat kobiet. Zaliczam tu !offermę, Argena, Prawiczka bez wiary, Kapselko i Darkera. Choć u tego ostatniego dało się też zauważyć że jego działania, mają mu przynieść atrakcyjną dziewczynę. Wszyscy ci prawikowie są ludźmi pracującymi. Argen odbył również kurs, gdzie po raz kolejny przekonał się, że nie jest interesujący dla kobiet, jak sam pisał. Poza tym dorabia sobie podejmując prace dorywcze. Myśli o wyjeździe do pracy za granicę. Darker uczy się japońskiego i pociągają go tamtejsze dziewczęta. !offerma nadal toczy polityczno-światopoglądowe wojny na forum, wypowiedział również wojnę moderatorom kafe, którzy jednak nie chcą, lub nie mogą, zablokować go na amen. Prawiczek bez wiary ma kłopoty zdrowotne i na razie nie podejmuje większych działań w temacie kobiet. Kapselko pracuje i żyje spokojnie, nie podejmuje prób zdobycia dziewczyny, czasem, jak ma chwilę, wpadnie na kafe. Następną mini-grupą są BSA i Ave Dave, którzy toczą nieprzerwanie ideologiczne spory, który z nich jest prawdziwym Ariem. BSA wyzywa Davea, który założył temat, że podglądał jakiegoś faceta, od żydów i gejów. Prawik mieszkający blisko granicy czeskiej nie działa w temacie kobiet, snując jedynie rozważania o ich moralności na forum. Jego oponent zapoznał niedawno na czacie dziewczynę, z którą pisze na gg, co jest chyba jego największym osiągnięciem w kontaktach z kobietami. Co do mnie, Loooosera, to był to rok rozwoju. Zgłębiałem tajemnice kontaktów-damsko męskich, głównie w teorii, choć również nawiązałem kontakty w realu. Wybrałem się na kurs z Urzędu Pracy, na którym nieźle się bawiłem i pokazałem z dobrej strony. Ludzie zaczęli mnie odbierać jako pewnego siebie, dowcipnego faceta. Pod koniec roku wznowiłem lekcje francuskiego, którego uczy mnie interesująca kobieta, więc tu też mam okazję pogadać. Miałem kilka zauroczeń w roku 2012, główną moją muzą była pewna piękna mężatka, jak się później okazało, bowiem podszedłem do niej i zagadałem. Chociaż nie doszło do kontynuacji tej znajomości, jestem zadowolony, że do niej podszedłem i z samego podejścia również. Zresztą w tym roku spotkałem kilka interesujących mężatek. Uznaję ten rok rokiem rozwoju osobistego, głównie w kontaktach damsko-męskich i daję sobie mały plus. W przyszłym roku zadowolą mnie jedynie konkretne efekty w relacjach z kobietami. Dobrze by było również się wzbogacić. Teraz czas na kilka kontrowersyjnych postaci forum, co do których nie ma pewności czy są prawikami, lub czy nawet w ogóle naprawdę istnieją. IMO, forumowy karykaturzysta i kpiarz, podobno nie jest już prawikiem, jednak nikt mu nie wierzy. Krążą słuchy, że dorabia sobie udawaniem krasnala ogrodowego u jakiegoś Niemca w Monachium. Dalej Max Zander vel Klaun, podobno jeszcze starszy od !offermy, miłośnik numerologii, zafascynowany zgodnością dat urodzin, pojawia się od czasu do czasu, również wesołek. Jest jeszcze Grzesław, niższy prawik, nie ma nawet 160 cm, miłośnik damskich rajstop, w które przebiera się gdy mamy nie ma w domu. Można jeszcze dorzucić Śmiesznego Studenta i Sedese Oryginal. Pierwszemu forumowicze zarzucają bycie projektem, sam pisze o swoich podbojach, by w następnych tematach wykazywać nieśmiałość w stosunku do kobiet. Miłośnik długonogich blondynek i historii. Sedes jest jego przeciwieństwem. Na forum poznajemy go jako bad boya, swobodnie podrywającego dziewczęta, jednak twierdzi on, że mimo 25 lat jest nadal prawikiem. Kiedyś wrzucał swoje roznegliżowane zdjęcia. Jego działalność w tym względzie kontynuuje Pravik91, który wrzuca zdjęcia swojej twarzy i nie tylko, szukając przyczyn swego prawictwa we wszystkim co tylko możliwe. Nie zapomniałem też o Samotnym Romantyku, znanym teraz jako Samotny Romantyk II, wielbicielu pewnej Paulinki, z którą dramatyczną rozmowę na gg wrzucił kiedyś na forum. Paulinka ma innego, a on snuje czasem mordercze plany wobec rywala. Ponadto narzeka na to, że w Krakowie nie ma atrakcyjnych dziewczyn. Na koniec prawikowie, którzy najbardziej się w tym roku wyróżnili i, oprócz Froda the niziołka, zdarzenia te miały miejsce właśnie w grudniu. Wielu użytkowników życia uczuciowego zaniepokoiło się nagłym zniknięciem Ble Ble. Zdarzało się, że przerwa między jego postami trwała kilka dni, ale tu już było ponad 2 tygodnie. Dużo osób podejrzewało samobójstwo, jeszcze inni odcięcie internetu. Nieskromnie napiszę, że moje podejrzenie okazało się celne. Ble Ble odnalazł się, napisał ze szpitala psychiatrycznego, gdzie trafił po zdemolowaniu własnego mieszkania i wyrzuceniu komputera przez okno. Okazało się, że ten nieśmiały prawik ma w sobie również wiele z męskiego faceta, co zresztą widać po tym, że nie chce się on pogodzić ze swoją sytuacją. Na koniec dwóch prawików, którzy zaskoczyli najbardziej pozytywnie. Trent Easton, dosyć tajemniczy osobnik, znalazł dziewczynę i zakończył swój pobyt na forum. Natomiast Frodo the niziołek zamienił się w prawdziwego playboya. Tak, tak, ten prawik który niegdyś był obsesyjnie przekonany, że jest za niski, żeby mieć dziewczynę, poznał atrakcyjną niewiastę, z którą był związany, a później poznawał kolejne. Zrobił się jednak wybredny, tylko dziewczyny na wysokim poziomie go teraz interesują. Podsumowując, jeden prawiczek znalazł dziewczynę, drugi zmienił się w prawdziwego uwodziciela, trzeci trafił do szpitala psychiatrycznego. Były to najbardziej spektakularne wydarzenia minionego roku. Wielu pozostałych prawików spędziło ten rok spokojnie, skupiając się głównie na samorozwoju. Oby nadchodzący, 2013 rok, okazał się przełomowy dla wielu z nas. Może paradoksalnie liczba 13 przyniesie nam szczęście, jeśli pozostałe przynosiły nam raczej rozczarowanie i stagnację. Tego Wam i sobie w nowym roku życzę. PS. Polska Partia Prawiczków również w tym roku się rozwinęła i przyjęła bardziej profesjonalny charakter. Wyłonione zostało kierownictwo partii, znaleźliśmy się w internetowych encyklopediach, za co należą się brawa dla ludzi zaangażowanych w ten projekt, który ma sprawić, że ludziom będzie żyło się dostatnio, a także moralnie. Szczególnie chciałbym w tym miejscu podziękować naszemu grafikowi, który stworzył billboard oraz legitymację partyjną wraz z niezwykle udanym logiem naszej partii pomarańczowym Prawiczkiem.

Gość friken bow
up luzer, będą prawiki 2013?

Gość Makel
Ble Ble odnalazł się, napisał ze szpitala psychiatrycznego, gdzie trafił po zdemolowaniu własnego mieszkania i wyrzuceniu komputera przez okno. x motzne.

Gość gość
Na 2013 też napiszesz podsumowanie ? Nowych prawiczków też w tym uwzględnisz ?

Tak, ale mało się tu dzieje w tym roku. Athelgast się mocno udziela, czasem Argen wpadnie, czy Ble Ble, a tak to bida. No jest nowy prawik Google 94.

Gość gość
Google 94 to pewnie projekt !!!

Gość Ryszard Lwie Serce
Widać wszyscy się rozprawiczyli.... :D Kto wie może poznali tu na kafe kogoś :D

Gość gość
a gdzie reszta?

Gość gość
gdzie prawiczek4life, brzydki niski beznadziejny i korjonos?

Gość gość
?dlaczego na tym forum jest aż tylu prawiczków ?

Gość gość
Kto wie może poznali tu na kafe kogoś x żelka

Gość 2003
od tygodni, jesli nie miesiecy, nie bylo tu fajniejszego tekstu :D byl jeszcze taki facet, co sam pedzil wino, ale nie jestem pewna, czy to prawcio, czy jedynie hejter kobiet ;)

Gość gość
to bsa był.

Gość 2003
aaa. potem mial inny nick, a potem jeszcze inny. ja nie jestem zbyt mocno w temacie, bo wpadam tu tylko czasami poczytac, nie wdaje sie z reguly w rozmowy, ale uwielbiam obserwowac :)

Gość gość
a pamiętacie Stańczyka?

Gość gość
Prawiczadra92 to też nowy prawik :)

Gość 2003
pamietam stanczyka z widzenia. sie tu w koncu bywa od lat ;)