Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MalaaCzarnaa

Pomocy?

Polecane posty

Moze wy mi cos doradzicie :( opowiem wam cala historie. Od 9 lat moja mama jest z moim ojczymem. Od samego poczatku niszczyl nam zycie. Imprezowal,zdradzal ja, co chwile sie przeprowadzalismy mama zawsze musiala sie martwic o to zeby nas utrzymac, wyprzedawala co miala itp.... Od 4 lat mieszkamy w Irlandii. Jest jeszcze gorzej, on traktuje nas jak smieci. Nie odzywa sie do mamy,odpycha ja. Ostatnio przestal oplacac mieszkanie i kupowac jedzenie .. mama musiala poszukac pracy. przed sylwestrem wpadl mi do pokoju i zaczal mna szarpac i wywalac mi z szuflad rzeczy, mama kazala mu wyjsc z mojego pokoju i byla awantura. Mial sie niby wyprowadzic... wracam po sylwestrze a on dalej byl , wiecie co jest najgorsze? powiedzial mamie jakies glupoty na mnie i chlopaka co jest w ogole nie prawda.. mama mi jazde robila, chciala mi nawet w twarz dac... Kazala mi zerwac z chlopakiem i nie puszcza mnie do niego.. jestem doslownie uwieziona ;( A ten idi*ota klamal. Mam najwspanialszego chlopaka na swiecie, wiem ze mnie kocha i robi wszystko zebym byla szczesliwa. Mam mega dola. ojczym przesadzil..... Jeszcze zaczal mowic ze moj chlopak jest brzydki i sie wysmiewac... Tyle ze ja szczegolna uwage zwracam na charakter nie jestem tak pusta jak on...Matka powiedziala ze sie zastanowi czy mnie nie wyrzuci z domu... Ja narazie nie mam pracy mam 18lat i koncze polskie liceum przez internet.. irlandzka szkole przerwalam na poczatku liceum bo mialam problemy takie w domu ktore nie pozwalaly mi na chodzenie do szkoly.. czasami mam ochote wyskoczyc przez okno naprawde. Nie wiem co mam robic.. To jest jakas masakra. To wszystko co ja przechodzilam w dziecinstwie. Musialam mieszkac w domu bez okien ogrzewania. Caly czas bylam wysmiewana w szkole przez dzieci w polsce, tutaj bylam rok wysmiewana jak nie znalam angielskiego. Boje sie wychodzic bo duzo razy napadaly na mnie irlandki z nozami tylko dlatego ze jestem polka. Moglabym wymienic duzo wiecej rzeczy. Naprawde duzo przeszlam i nie radze sobie juz z niczym..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować