Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala kolokokta

STARACZKI 20+. KTO ZE MNA?:)

Polecane posty

Gość fgthgrsegrthytfhgrstfy
Hy hy, nie dogodzisz. :P Na innych tematach, że jak dziecku nie kupisz na start mieszkania to nawet nie planuj rodzic, bo każdy rodzic ma kupic swojemu dziecku mieszkanie jak dorośnie, a jak nie to jest śmieciem. Był taki topik. Ale rodzic Ci kupi mieszkanie to się śmieją, że rodzice kupili, hahah, masakra tu jest.

Gość krystal...
:)

piszac teoretycznie i praktycnzie, to kazdy rodzic pomaga swojemu dziecku. nie musi kupowac mieszkania, ale zajmie sie wnuczkiem/wnuczka albo np dolozy kase do remontu mieszkania:) co w tym zlego? nawet nabijaja sie, jak rodzice swojemu dziecku robia wesele, ze to niby mlodzi powinni placic...ja to nigdy z czyms takim nie spotkalam sie, ze mlodzi sami robili sobie slub i wesele:D ale widac, ze to jest raczej zazdrosc i taka podswiadomosc, ze jak ktos ma lepiej, a ja nie, to chociaz mu dogryze. brak madrych argumentow, to "sprawdzi sie" glupota:D

Gość do tej madraliii autorki
biala kolokokta krystal chciala dolaczyc a ty nawet nic na ten temat nie napisalas z tego wynika ze tylko 20+ moga a inne juz nie i skoncz klepac jedno i to samo bo jak widac nikogo ten topik nie interesuje i wszyscy sie pchaja drzwiami i nogami tutaj:O zaraz zmien nicka i pisz sama z soba:D

do tej madraliii autorki [zgłoś do usunięcia] biala kolokokta to, co jest napisane powyzej, to nie pisalam tego ja. napisalam, ze 20+, wiec osoby powyzej 20 roku zycia, a z tego, co wiem liczba 30 jest powyzej 20 czytac ze zrozumieniem nie potrafisz? przeciez odpowiedzialam...myslenie nie boli. widze, ze czepia sie ciagle ta sama osoba. nie znudzilo ci sie to?? kompleksy jakies masz? moze ty chora jestes na glowe i potrzebny tobie psychiatra??

"nikogo ten topik nie interesuje i wszyscy sie pchaja drzwiami i nogami tutaj" powiedz jak ktos moze byc niezainteresowany?;p przeciez piszesz do mnie caly czas...poza tym, jak mozna byc zainteresowanym i jednoczesnie "pchac sie nogami i drzwiami"? hahahah:D:D