Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka z bolącą pupą

Podchmielony facet.....

Polecane posty

Gość Inka z bolącą pupą

koleżanki, jak zapewne nam wszystkim wiadomo - facet po 2 - 3 piwkach = napalony na nas facet - mówię oczywiście o stałym partnerze z którym się mieszka. Jaki macie stosunek do tego, że Wasz partner po pewnej dawce alkoholu bardziej ochoczo brałby się za sex? Pozwalacie na to? kręci Was? odrzuca?

Gość Inka z bolącą pupą
koleżanki żadna nic? naprawdę?

Gość Inka z bolącą pupą
stąd może i nastró tematu - bo ja np tego nieznoszę! pytanie do Was koleżanki jak to u Was w zwiazkach wygląda? Zwłaszcza gdy Wy jesteście trzeźwe?

Gość cięta riposta
musisz się najebać to Ci przyjdzie ochota :D

Gość Inka z bolącą pupą
no właśnie ja tego nie chce!!! nie lubię sexuy po % - w ogóle nie jestem zwolenniczką alkoholu! a facet myśli po kilku drinkach lub piwach ze ja nagle bede spełniała jego wszystkie zachcianki sexualne :( odpycha mnie to!

Gość nietamfr
ja lubie

Ja osobiście nie czuję jakiegoś większego pobudzenia po alkoholu (w sumie to ono zawsze jest duże), ale może być to kwestia tego, że podchmielony facet (nawet gdy to stały partner) nie wstydzi się poprosić o więcej...

Gość mąż mąż mąż z dużym....
ja raczej rzadko pije%,zawsze dużo spraw na głowie i z autem trudno się rozstać.po % nie jeżdżę.ale żona to mnie aż prosi nie raz żebym sobie wypił.generalnie sex to zawsze i wszędzie.zawsze mam ochotę.ale jak wypije to jeszcze bardziej się chce.jestem wtedy bardziej brutalny w łóżku,duszę ją lekko,mocno złapie tu i tam,rzne ją jak sukę. Ona to wprost uwielbia.lubi kiedy biorę ją tak prawie na siłę.

Gość Inka z bolącą pupą
no ja właśnie niecierpie takiego zachowania mojego faceta o którym napisał "mąż mąż mąż z dużym...." - mój jeszcze usilnie mnie wtedy analnie próbuje brać :(