Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobiclalalalalalalal

odzyskać eks przez seks?

Polecane posty

eh no rozne problemy sie ma w zwiazku, szczegolnie pierwszym. ja sie obawiam tego, ze on wie, ze tak na co dzien jestem fajna osoba, tylko po prostu nie nadaje sie do funkcjonowania w zwiazku. i w efekcie nie bedzie jakis zaskopoczony, jak bede fajna i bezproblemowa, bo wie, ze od zawsze tak traktuje przyjaciol. jak o tym mysle to troche chyba to jest bez sensu i moze powinnam po prostu odpuscic...

Gość tdiiww
w zadnym wypadku nie rob tego,bedziesz pozniej miala tylko niesmak i zal do siebie,on szuka wrazen i nie ma do Ciebie szacunku,jak sie zgodzisz to ponizysz sie strasznie a on i tak tego nie doceni a co najwyzej jak znajdzie inna chetna to bez skrupulow zostawi cie (bo przeciez nic ci nie obiecywal)a Ty bedziesz wyla w poduszke,nie daj sie!

Gość tadam!
Bosz, jak Ty się łudzisz, jak mi Cię żal. Łudzisz się, że jak mu dasz dupy, to zrozumie co stracił? To zechce wrócić? Otóż nie zechce. Chyba że zależy Ci na relacji FF, to wtedy rób sobie z nim co chcesz. Ale o związku zapomnij.

przeciez przez caly czas powtarzam, ze zdaje sobie sprawe, ze zgodzenie sie na seks nie jest dobra opcja. co najwyzej mysle o delikatnym kuszeniu.

Gość tadam!
Ale PO CO? PO co go kusić?

zeby chcial spedzac ze mna czas i w efekcie zakochal sie na nowo.

Chcesz manipulowac a nie umiesz,lepiej badz soba,powiedz mu szczerze co myslisz,to daje dobre rezultaty nikt nie lubi byc manipulowany.

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
Przyjaźń faceta i kobiety nie jest możliwa. Można być znajomymi, albo się kochać.

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
.

juz na ten temat rozmawialismy przy rozstaniu, powiedzial mi, co sadzi. zakladam, ze gdyby zmienil zdanie by mnie o tym poinformowal :). jeszcze go nie zmienil, ale ja licze, ze to przyjdzie z czasem i chce mu w tym "pomoc" :)