Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agataa

prawnik Łódź

Polecane posty

Witam, Szukam prawnika, który poprowadziłby mi rozwód zaoczny (o inny nie mam co się starać raczej bo z mężem kontaktu nie ma, jest poza granicami i nie wiem gdzie przebywa). Wiem, że nie jest to tania sprawa, ale może ktoś poradzi mi w miarę kompetentnego prawnika, który nie zedrze ze mnie pieniędzy? Byłam u jednej Pani prawnik, który co prawda by się podjęła mojej sprawy, ale zażyczyła sobie 7 tys złotych! 3 mogę zapłacić, ale chwilowo więcej nie mam :( Oczywiście biorę pod uwagę dodatkowo koszty prawne i tak dalej, ale 7 tys sam prawnik.. Czy któraś z Pań bądź Panów jest w stanie kogoś poradzić?

Gość Rowena035
Mogę polecić mecenasa Wawrzyńca Chróścielewskiego. To bardzo dobry adwokat. Ma kancelarię na Kościuszki.

Gość autorka tematu...
Nie potrafiłabym zaufać facetowi o imieniu Wawrzyniec:(

Gość zapomnianamati
Polecam Mec. Gruza z kancelarii na Orlej, prowadził moją sprawę i jestem bardzo zadowolona z jego pomocy. Nie ma zastraszających cen a bardzo dobrze prowadzi sprawę zarówno od strony zawodowej - zawsze przygotowany, rzeczowy, jak i od strony ludzkiej - sympatyczny, potrafi podtrzymać na duchu i uspokoić nerwy.

A moja koleżanka zaufała Wawrzyńcowi Chróścielewskiemu i wygrała sprawę w sądzie. Mecenas naprawdę zna się na rzeczy i profesjonalnie obsługuje swoich klientów.

Gość polecam mec
mec Z małecki n ul Zwirki 6

Zgadzam się co do Chróścielewskiego - jest naprawdę dobry w sprawach rozwodowych.

Gość gość
moze sprobuj http://adwokat-lodz.eu/ pan maciej krakowinski jest dobry w sprawach rozwodowych. Jednak co do ceny to nie jestem w stanie ci napisac jak stoi. Powinnas sie z nim sama skontaktowac i to obgadac

Gość Karol83
ja korzystałem z kancelarii na kościuszki 93 Grawalex, wszystko super, mecenasi konkretni, pieniądze normalne i blisko centrum :P trafiłem do nich z opinii i potwierdzam, że naprawdę sprawdzeni. Można polecać.

Gość Karol72
Moje sprawy cywilne prowadzi Grawalex, konkretnie i na temat. Jestem bardzo zadowolony, a największy plus, że mają swoją siedzibę w centrum. Natomiast sprawy mojej firmy prowadzi mecenas Cezary Pomykała, również jestem zadowolony godnie reprezentują moją osobę i nie zdzierają ze mnie kosmicznych sum i to cenię.

Gość terttt
Bardzo jestem zadowolony z obsługi prawników z firmy Invicuts. Miałem wiele problemów z długami, głównie to były kredyty bankowe i gdyby nie oni to byłoby krucho. Uniknąłem komornika i wielu innych nieprzyjemności. Mają taką usługę jak – antywindykacja, warto sobie na ich stronce doczytać na ten temat, podaję link – invictusprawnicy.pl.

Gość gość sss

Ja polecam Mecenasa Migusa (adwokat-migus.pl) z Łodzi, świetny fachowiec w rozsądnej cenie 🙂