Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MyciA :-)

Nisko ułożone dziecko mam pytanie

Polecane posty

Gość oj tam,oj tam;-)
Mycha,a byłaś już na spacerze dzisiaj?

Gość oj tam,oj tam;-)
Idz na spacer,nie stresuj sie. Co lekarz na to? Nie ma sposobów. Po prostu w miare oszczedny tryb życia. Im dziecko cieższe,tym bardziej bedzie napierać,wiec po prostu odpoczywaj z poduszka pod pupa

Gość katastrofffa
A ty tak na powaznie? kto ci powiedzial,ze dziecko nisko ulozone?ginekolog? to czemu jego sie nie spytalas co w zwiazku tym.dziecka nie da sie tak po prostu podniesc,obnizyc,obrocic.Tak sie ulozylo i koniec.

No powiedziała że leżeć jak najwięcej a Leze praktycznie Ciągle bo się boję, ale czy mogło się akurat tak ułożyć? Przecież ma jeszcze bardzo dużo miejsca? Pogoda brzydka zimno pada i okropnie wiatr wieje :P

Gość katastrofffa
tak chcialo i tak sie ulozylo.ja swoje mialam pod gardlem prawie do samego konca i tez nie mialam na to wplywu a tez mialo duzo miejsca.stosuj sie do zalecen lekarza bo z tego co widze to jeszcze duzo do konca ci zostalo.ale nie panikuj bo nisko ulozony maluch nie znaczy ,ze sie urodzi przed czasem :)

szyjka póki co długa 4.3cm ale jak długo? :( Ech już bym wolała żeby było pod gardłem:-) Ech uparciuch po tacie:-)

Gość katastrofffa
sprobuj cos jesc jak masz zgnieciony zoladek ;) jak szyjka dluga to tym bardziej spokojna glowa ;)

a w czym to pomoże? :-) jestem zielona w tym wszystkim:( a moja gin hm chętnie bym Ja zmieniła ale chyba już za późno.:(

a dużo leżałas? Ech mnie też pobolewa ok dwa trzy razy dziennie. Ale jest póki co lepiej niż wcześniej.