Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluemotion777...

Gra wstepna - jak przekonać męża..........

Polecane posty

Gość bluemotion777...

Witam, wiem, mój problem polega na tym, że mąż nie lubi gry wstepnej. Najlepiej jego zdaniem od razu "przejść do dzieła". Ja juz mam tego dość, taki seks nie sprawia mi przyjemności. Potrzebuje namiętności, pieszczot a nie tylko szybki numerek... :/ Próbowałam mu wytłumaczyć jakie mam potrzeby, ale bezskutecznie :( Myślę, że przez brak gry wstępnej i brak orgazmów, bo ja nie zdążam podniecić się do takiego stopnia jak mój mąż, straciłam ochotę na seks... Boję się, że przez to moje małżeństwo się rozpadnie. Nie wiem juz co mam robić... :(

Gość I like fetish
a dla mnie gra wstepna to najlepsze co moze byc, esencja sexu :D

Gość bluemotion777...
właśnie, niestety mojemu nie da się tego wytłumaczyć :(

Gość bluemotion777...

Gość bluemotion777...

Gość fioletowy kapelusz
:D A ja musiałam męża oduczyć stosowania gier wstępnych. Naczytał się, że to niezbędne dla kobiet, a ja gry wstępnej nie lubię. Na samą myśl o seksie podniecam się natychmiast i mogę jechać :P

Gość bluemotion777...
tylko pozazdrościć...

Gość Doświadczony przez życie
Podaj mu na obiad nieugotowany obiad. Surowe warzywa w zimnej wodzie, surowe ziemniaki z zamrożonym stekiem i niech sobie to je. I zdziw się, że mu niesmakuje, przecież wszystkie składniki są świeże i dobre, więc czemu wydziwia. Wytłumacz mu, że z tobą jest jak z tym obiadem, masz wszystko co potrzeba, tylko jesteś nieugotowana. I powiedz mu, że będzie tak dostawał, dopóki na nauczy się, że ciebie trzeba zagotować. I za każdy seks bez rozgrzewki szykuj mu taki obiad. Może w końcu zrozumie.

Gość bluemotion777...
chyba bedę musiała zastosować taki sposób.. Boję się po prostu, że on i tak nie przyjmie tego do wiadomości, milion razy mowiłam mu a on nadal swoje..