Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie od okresu

Dziewczyny czy coś takiego byłoby możliwe?

Polecane posty

Gość mnie od okresu

Że do zapł doszło 10 grudnia, 2 tyg później test był negatywny, a teraz jest pozytywny? Jest coś takiego możliwe, czy do zapłodnienia musiałoby dojść później żeby te testy tak powychidziły?

Gość test prawidłowo wychodzi
po terminie spodziewanej miesiączki a nie przed

Gość czyli mogło przekłamać, tak?
?

Bo są dwie opcje: albo (od zapłodnienia) jest to 4tydz, albo dopiero 2 .. i zastnawiam sie czy isc na usg, czy lekarz coś zobaczy?

Gość z mojego doświadczenia
idź zrób hcg to będziesz wiedziała ktory to tydzień :) Bo jakieś dziwne rzeczy piszesz, dzień płodny miałaś 4 tygodnie temu albo 2??? Skąd wiesz kiedy doszło do zapłodnienia i że wtedy doszło???

Gość ale tego 10
miałaś stosunek jak rozumiem?

Gość jesli owulacja sie
opóźniła to jak najbardziej

wiem, że doszło wtedy do zapłodnienia, bo tylko wtedy kochałam się z mężem, w te 2 dni w grudniu. Fajnie Być - wiem :) naprawdę wiem, tylko mi chodzi jedynie o usg i to, czy lekarz coś na nim zobaczy w tak wczesnej ciąży (chociaż ma świetny, nowoczesny sprzęt, może to zwiększa szanse).

Gość ale tego 10
czy 2 czy 4 tc to jeszcze zdecydowanie za wcześnie- co chcesz zobaczyć? pęcherzyk może byc jedynie, na usg nawcześniej w 6 tc

no właśnie dlatego was tutaj pytam o opinie, czy jest w ogóle sens iść na to usg.. Bo 2/4tydz od zapłodnienia, ale od ostatniej miesiączki (29. 11) to byłby 6/8

Gość Chciałabyś lecieć
do lekarza w 4tc? Po co? Co on tam może zobaczyć?

Gość wyjątkowo udany model
Kochana owulacja u zdrowych kobiet jest jedna w miesiącu. więc albo mialaś ją w okolicach 10 albo 24-policz kiedy była. a najlepiej napisz kiedy był ostatni okres,bo ty jak widzę pojęcia nie masz :O

kochanie się z mężem nie oznacza jednocześnie zapłodnienia. Równie dobrze mogło dojść do tego 3 dni później jako że plemniki żyją 72 godziny. Jeśli faktycznie po tym jesteś w ciąży to spodziewajcie się córeczki :)

Gość ale tego 10
jeśli OM była 29.11, to byłby chyv=ba raczej 5 tydz, a nie6-8, swoją drogą nie wiem skad Ci się bierze taka 2 tygoniowa robieżnośc

Jeśli 29 to zaszłaś 10. u mnie pęcherzyk na sprzecie 30 letnim było widać w 3tc. W 5 już był widoczny zarodek-drugie usg było na lepszym sprzecie w państwowym szpitalu.

a który to był dzień cyklu ten 10 grudnia? Albo ten następny raz?

Dobra, bo chyba strasznie się zamotałam. To napiszę jeszcze raz, wyraźnie: ostatnia miesiączka - 26.11, trwała 2 dni. 1 seks w nowym cyklu - 10 grudnia 2 seks w nowym cyklu - 21 grudnia. 24 grudnia - test negatywny 31 grudnia - 2 grube kreski na 3 testach. Pytanie: jaki może być wiek ciąży i czy jest sens umawiać się na usg. Uff :)

Może się poprawie-zapłodniły Cię plemniki ze stosunku 10,bo 24 były już teoretycznie dni niepłodne,bo byłaś już po owulacji.

Gość ale tego 10
jesteś w jakimś6 tc, więc możesz się umówić na usg

Jesteś w równym 5 tc od om. Stosunek 10 był owocny,ale do zapłodnienia i zagnieżdżenia doszło parę dni później dlatego test z 24 grudnia wyszedł negatywny,a teraz wychodzi pozytywny. Poczeka tydzień i idź do lekarza.Ale cały czas nie wiem o co Ci chodzi,bo jakoś dziwnie to opisałaś:/

bardzo, bardzo wam dziękuję i przepraszam za zamotanie ;)

2 dni okres? to może zaszłaś w poprzednim cyklu? mi się wydaje że plemniki z tego 10 zadziałały,bo wtedy mialaś dni płodne. Ja bym za tydzień poszła do gina. wiek ciąży będzie koło 3 tygodni od zapłodnienia i 5 z OM.