Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgodnie z obietnicą

bez onanizmu

Polecane posty

Gość lolo brygada
a to przeca grzech...

Gość czyli faceci pomimo że mają
kobiety to i tak wolą sami... ja lubie kiedy On mnie dotyka :) czy mogę spytać : Panowie czy jest możliwe że wystarczy robótka ręczna zamiast :) dłuższy czas - np dłużej niż 3 m-ce a może dotyka już inną tyle że zapomniał mi powiedzieć :(

Gość właśnie świezo po
odezwał się do mnie koleś na kom tak popisaliśmy że doszłam jak nigdy i on też - nawet zdjecie wysłał...jak można się nie onanizować?

W tym roku doszedłem już bodajże 3 razy (Chodzi o samo onanizowanie się). Ostatnio zrobiłem sobie większą przerwę od walenia konia( 6 dni) i faktycznie orgazm był trochę mocniejszy(wytrsyk wiadomo dużo większy). Mój rekord to koło 14 dni bez walenia konia ale po co się tak męczyć.

Gość mam czarny i nick i .
wczoraj seks dzisiej rano masturbacja

Gość po seksie też
lubie sobie pomarszczyc skóre

oj dużo mnie podnieca rzeczy. Wszystkie związane z kobietą. Dziś mnie kusi by włączyć sobie jakiś filmik, napalenie się samo włączy. Już myślałem wczoraj że wieczorkiem coś będzie, jednak nic nie było (ach ten okres hehe).

Gość do Autora.................
jaki zapodasz sobie filmik?

Gość aaron76
@ czyli faceci pomimo że mają "Panowie czy jest możliwe że wystarczy robótka ręczna zamiast (...) dłuższy czas - np dłużej niż 3 m-ce" jest mozliwe. szczegolnie jak ktos ma poped, a lubi swiety spokoj w sprawach damsko-meskich, ewentualnie sie zrazil. :D @ skomplikowana76 "Zawsze można znaleźć kogoś do pary nawet w pracy :D" ... jak czyjej... u mnie slabo bylo. :P

Siedzę w pracy i aż mi głupio wyjść z biura bo stoi mi k***s jak rakieta. Zastanawiam się od czego. Czy to dieta czy może jakaś piękność psika się feromonami. Toć nie będę chodził do łazienki i sobie trzepał.