Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezprzyszlosci

brzydka twarz u mężczyzny jednak jest problemem

Polecane posty

Gość bezprzyszlosci

jednak brzydka twarz u faceta skazuje go na niepowodzenie. w innym temacie pisze marek277777777777: mam 27 lat i wiem, że moja twarz jest sporym problemem w relacjach damsko-męskich. ona zasłania wszystko to, że jestem wygadany, pewny siebie, inteligentny, pomysłowy, spontaniczny (opinie osób trzecich, by nie było, że jestem zbyt narcystyczny). w swoim wieku udało mi się przespać tylko z 3 kobietami, a całować z 6 ścioma, więc jest dość słabo i wiem, że twarz jest problemem w tym samym Guestt boy: No i byłem na kolejnej randce, było wesoło, rozmawialiśmy śmialiśmy się itd. ale jak zwykle po spotkaniu dzień później sms że nic z tego nie będzie bo jej serce nie zabiło mocniej ale podziękowała za spotkanie i mówiła że było jej bardzo miło. No cóż szkoda, najśmieszniejsze jest to że dałem jej naprawdę sporo swoich zdjęć i była mną mocno zainteresowana. co w takiej sytuacji zrobić? jak zmienić twarz?

Gość kolizja inwazyjna
możesz na niej usiąść, wyparzyć w rosole z gotowanej wołowiny ale najlepiej by było abyś ją po prostu zaakceptował bo wtedy kompleksy przestaną miec nad toba władzę

Gość bezprzyszlosci
trudno zaakceptować, gdy na koncie ma się tyle porażek, jednego zlewa kobieta po 1szym spotkaniu, a drugi ma na koncie tyle kontaktów z kobietą ile ma przeciętny 17 latek

Gość . A . D .
Przespać się z 3 kobietami to i tak sukces

Gość bezprzyszlosci
chyba 17 latek może to uznać za sukces... szpetna twarz to coś gorszego niż niski wzrost..

Gość Guestt boy
bezprzyszlosci nic się nie zmieni mi jest tak ciężko bez kobiety że już nie mogę wytrzymać, nie wiem co zrobię jak dalej będę sam naprawdę nie wiem...

Gość bezprzyszlosci
wiele rzeczy w sobie można zmienić schudnąć, ćwiczyć, by kształtować umięśnioną sylwetkę. z twarzą nie zrobi się nic, oczywiście można hamować procesy starzenia, ale tu bardziej chodzi o to, że twarz jest po prostu bardzo odrażająca i niweczy wszelkie starania na polu damsko - męskim. a to, że ktoś podnieca się, że ktoś miał blisko 30 stki 3kobiety w łożku i 6 z ktorymi sie calowal to chyba tylko wszechobecni tu prawikowie.