Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoszła gwiazda rockaaa

Niedojrzałość facetów rani kobiety

Polecane posty

Macie po dwadzieścia kilka lat, a niektórzy z was zachowują się jak dzieci... Ciągle popisujecie się przed kolegami, myślicie jacy to jesteście super... Sorki, ale prawda jest taka, że wasze zachowanie niejednokrotnie jest żenujące! Nie żebym była jakaś bardzo dojrzała emocjonalnie, ale jestem osobą myślącą i wrażliwą, więc jest mi przykro, że tak postępujecie. Zawiodłam się... Chyba na jakiś czas zamierzam was wyrzucić z życia.

Gość truć gryfic
A jaka masa 20+latek jest niedojrzałą jesteście dziś takie same jak większość z nas

Owszem, nie mogę zaprzeczyć, ale osobiście podchodzę poważnie do spraw damsko - męskich i dobija mnie fakt, że znowu trafiłam na jakiegoś gówniarza...

Gość truć gryfic
No to mamy po obu stronach ten sam problem

Wiem, niektóre dziewczyny w moim wieku też są niestety strasznie dziecinne i zachowują się idiotycznie, gdy jakiś koleś pojawi się na horyzoncie.

Gość prawikk29
też masz problem -sam Jezus uczył lud swój mówiąc-"bądźcie jak dzieci" JaK KOCHASZ JEZUSA TO GO SŁUCHAJ

Gość luyjherh
"Przysięgam na kobiety stałość niewzruszoną, nienawidzić ród męski, nigdy nie być żoną" ;-)

Jak oni sie wyrazaja,jak mysla to jest jakas pomylka natury, nie tylko zatrzymali sie w rozwoju ale widze tu jakies cofanie sie do czasow gdzie ludzie nie znali jeszcze mowy tylko cos belkotali bez sensu ,nie mowiac o jakiejs moralnosci, mam wrazenie ze cos sie dzieje bardzo zlego z meska populacja.Moze kosmici im cos zmanipulowali,zeby ich wyeliminowac?

Gość a maluchy na kucyku
też masz problem -sam Jezus uczył lud swój mówiąc-"bądźcie jak dzieci" nie On mówił "kto nie przyjmie Królestwa Bożego jak dziecko TEN DO NIEGO NIE WEJDZIE" o byciu gówniarzem zamiast mężczyzną nie było tam mowy

Gość prawikk29
a dla czego jezus niemiał kobiety ani dzieci?

Gość pkn ces
Musi kobiety są takie same