Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obrażanie a nękanie

I gratki temat został skasowany...

Polecane posty

Gość Obrażanie a nękanie

ale jak o gratce czy kimś innym tematy są zakładane to tkwią na forum po dziś dzień a powinny być skasowane niemal momentalnie. I żeby nie było ja nie bronię gratki, bo nie jedne jej posty są śmieszne dla mnie, czasem dziewczyna tylko z teorii ma jakieś pojęcie i myśli, że różowo i kolorowo będzie jak w książkach piszą, ale zdania nie zmienię, nękać nawet czarnego nicka na forum NIE NALEŻY!

Gość moderacja czuwa und nie śpi
tak bo zgłosiłam je na redakcji, tyle wystarczyło 🖐️ dziwne, ze gratka tego nie zrobiła wcześniej

Gość moderacja czuwa und nie śpi
*obrażające tematy

Gość Powstanie jeszcze inny a potem
następny o gratce a takie kasowanie powoduje że powstanie samonakręcanie się i na końcu moderatorzy musieliby tylko czuwać i nie spać :D.

zgłosiliście jeden temat-za chwile pojawią się następne... A to trochę błąd gratki bo tak naprawde nie powinna reagować, niech se piszą skoro ich to podnieca, zaraz mnie ktoś zjedzie ale niech se te teksty w buty wsadzi-wyższy będzie ;)

Gość kdo;jew
ja wczoraj zgłosiłam 2x 3 tematy i jak widać do dzisiaj trzeba było czekać ...

a tak naprawde to powinni dawać bany na dane IP, najpierw np na 24h, potem na 168h, i każde następne takie zachowanie znowu ban na 168h. Wykluczyło by się stąd ułomne zachowania :)

Gość sknjfhjdfhjfh
Najśmieszniejsze jest to że to forum anonimowe więc nikt tu nikogo tak naprawdę obrazić nie może, no ale są tu takie wrażliwe osoby które odrazu do moderatorów uderzają a ci się śmieją bo jak już wspomniałam to forum anonimowe więc obrazić można nick a nie osobę . Któż to jest gratka? No powiedzcie. Gratka to jakiś nick osoby której nie znamy ani w realu ani nawet platonicznie bo twarzy nikt nie widział i nic praktycznie o niej nie wie a prawda jest taka że na forum można stworzyć swoje drugie życie i drugie ja którego w realu nie ma.

Gość sknjfhjdfhjfh
Moderatorzy dobrze wiedzą co kręci całą kafeterią. Gdbyby nie prowokacyjne tematy to kafe stałaby się nudna i każdy to wie i strona nie miałaby takiej popularności jak teraz. Pomyślcie że ktoś nie śpi i czuwa .......i kręci karuzelą :D

Gość luuuuudzie
gratki nie ma, chyba cały dzień a te siedzą i dalej piszą tylko o gratce...nudne to już.

Gość sknjfhjdfhjfh
nie o gratce tylko o kasowaniu tematów po których powstają nastepne przez cały żywot kafe ;)...coś w tym jest.

ale tematu gratki o zglaszaniu na policje tez nie ma. czy to znaczy, ze on tez naruszal prawo? jakas paranoja totalna, skoro zarowno tematy gratki jak i o niej sa usuwane.

Gość offerma
bo tematy załozone przez gratke stają się areną wzywisk i ona sama tez wyzywa

Gość gratka szanuje tych którzy
ją szanują...a jak ją ktoś wyzywa to nie pozostaje dłużna i ja jej się nie dziwię. Była grzeczna do czasu i już. a idąc tym tokiem myślenia to kafeteria powinna była przestać istnieć bo tu nie ma tematu wolnego od wyzwisk i przekleństw.

Gość przykre to ale prawdziwe
ze panuje tu chamstwo obrazanie wysmiewanie mozna miec inne zdanie ale to zazwyczaj konczy sie niemiło , nie musimy sie zgadzac ze wszystkimi teoriami mozna podyskutowac ale w dobrym tonie

Gość bleeeeeeeeeeee
a Wy dalej o tym dziecku co ma dziecko rozmawiacie? no ileż można o niej dyskutować..

Gość MamaMani
FajnieByćCiężarną- już widziałam jakieś "pomruki" na Twój temat, możesz być ich następną ofiarą

MamaMani ja się poprostu nie zniżam do poziomu tych co mnie obrażają bo wygląda to tak, że najpierw się zniżysz a potem pokonują cię swoim doświadczeniem, mi to wisi i powiewa :) jak się o kimś mówi, to sie mu czegoś zazdrości, nie wiem czemu miałyby mi zazdrościć, ale skoro zazdroszczą to niech piszą :] potem wszystko sobie w buty wsadzą i będą wyższe :) niech zakładają tematy, widocznie będę tak interesująca, że będzie warto o mnie pisać :) Bo o kimś kto nie jest interesujący się poprostu nie pisze :)

Gość Pani Ciapata
ha ha nauczyłyście się jednego hasła i powtarzacie a wcale od hejtów nie jesteście mądrzejsze :D ale wmawiajcie sobie :D

Gość Już jej tu nie ma od dwóch dni
a wy dalej opierdalacie jej dupe. Nosz kurwa! Może teraz wam przeszkadza, że was olała? jesteście chore jak Boga kocham!

Gość Pani Ciapata
jest jest nie podniecaj się :D nawet poleciała na forum prawne :D