Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdgfdgffdg

przed chwilą pod blokiem znalazłam pieska....

Polecane posty

Gość sekta
wiecie że schronisko to najgorsze , co może psa spotkać wczoraj był u nas pies...ze schroniska...ma teraz dom, ale choruje i choć oni mogą zrobic darmowe zabiegi, to jednak właściciel woli zapłacić, bo w schronisku jest wylęgarnia chorób...

Gość najpierw słownik potem dziura
wiem sekta ,mam psa stamtąd też terierkowaty ,stąd tak mnie to boli ,ale co teraz ? no co ? nic tylko śnić że to prowo !

Gość prowokacja jak nicb
dobrze ale w tym przypadku lepiej schroniko niż stanie pod blokiem , to trauma dla pieska a ta nie rozumie,ja przygarnełam juz 13 i zawsze dawałam ogłoszenia a 3 w schronisku reszta ma włascicieli

Gość prowokacja jak nicb
to nie wschód do jasnej żeby instytucje odmawiały!! To wasza wina ..do wszystkich ogranizacji trzeba krótko i z gęba a jak nie to postraszyć TV! to wy sobie tak dajecie w kasze dmuchać

Gość sekta
no o tej porze to u nich po godzinach to z kim ma gadać? powiedz? daj namiar?

Gość gtthtyujtyuiolp;
w pomorskim są schroniska jest wiele ,ale mowi do jutra musi przetrzymać i zawieść lub zgłosic, z innego terenu nie przyjmą

Gość sdfdgfdgffdg
kurwa wy jestescie smieszne ''weź go weź go '' myślicie, że jakbym mogła to bym się choć na chwilę kurwa zawachała ? Serca nie mam, to już jedna z drugą zapierdalajcie teraz szukać biednych psów których u Was na pewno nie brakuje co Wam zrobi jeden skoro nie macie np. żadnego??? Takie mądre... nie najeżdżajcie na mnie kurwa mać! :O

Gość fvbgh
nie piszcie tu i juz !!! idiotka!

Gość sdfdgfdgffdg
Mieszkam z dziadkami kurwa mam znalezione już dwa psy, nie mogę sobie tak przygarniac mimo, że bardzo bym chciała tamtego przenocować - to nie moje mieszkanie i nie ja ustalam zasady... ale tak!! przecież jestem bezduszna bo nie mam serca ..zrobię co w mojej mocy żeby mu pomóc tylko póki co zostałam z tym sama, zauważcie, że jest już 23 :O

Gość sdfdgfdgffdg
i wzajemnie :O jacy wszyscy są mądrzy na forum :O ojeeej! Gdyby każda co tutaj wypisuje te wyzwiska przygarnęłaby choć jednego psa tułającego się gdzieś nieopodal to byłoby ich chyba z 50 % mniej ...no ale po co nie?

Gość A JA TAKIE
do korytarza go chociaż wpuść żeby noc spędził w cieple

Gość fvbghcdfvbfg
to po cholere założyłac temat?!!! co myslałas ze przez monitor wyjdziemy czy co?Weż sie nie tłumacz ,trudno pies marżnia a ta siedzi w ncie! rób tak dalej

Gość sdfdgfdgffdg
do korytarza? gdzie ?? Czy Wy logicznie myślicie?? Nie rozumiesz, ŻE NIE MOGĘ go wprowadzić do domu ?? Na klatkę też nie mogę BO GO WYRZUCĄ STARE ZRZĘDZĄCE SĄSIADKI z PARTERU!! do piwnicy zamknąć? czy wyście zdurniały ?? Nie mam pojęcia czy ten pies w ogóle tam jest jeszcze, wyniosłam mu na dwór koc i jedzenie ale to jak pisałam było ok. dwóch godzin temu. Jak przetrzyma do rana to pójdę z nim osobiście do WETERYNARZA! bo najbliższe schronisko mam jakieś 35-40 km od miejsca zamieszkania! Wasz największy (co poniektórych) problem to brak zdolności czytania ze zrozumieniem ...byle tylko zwyzywać coby podnieść swoją sięgającą parteru samoocenę!!!!! :O Przykre, naprawdę..

Gość sdfdgfdgffdg
A po cholerę tu właziłaś ?? Założyłam temat i niektorzy wypowiedzieli się normalnie... W ogóle czytacie siebie?? '' pies marznie a ta siedzi w necie '' no jaja normalnie :O:O Mówię Ci kobieto wyjdź przed dom/na podwórko nie wiem gdzie mieszkasz i spójrz ile zwierząt marznie :O HIPOKRYTKI!

Gość napisz jak człowiekdt
nie widze żadnego !! podaj bo może mieszkam w 3 miescie i wyslelokaja

Gość Looooóser
Morderczyni

Gość sekta
dobrze,że załozyłaś temat bo to jest problem jak zwykły szary człowiek nie pomoże, to nikt nie pomoże wiem cos o tym! w dodatku najczęściej ten , kto znalazł, dał wody i koc zabuli za leczenie... taka prawda a te cipki siedza i bluzgaja na kogos, kto chce pomóc

Gość offerma
przecież jest ciepło. mój pies kiedyś mi wylazł na balkon przy -20. nie zauważyłem i zamknąłem tam drania. nic nie skrobał, nie szczekał, położył się na zimnych balkonowych płytkach między szafką a ścianą i dopiero rano się skapnąłem że coś psa nie ma. jak otworzyłem drzwi od balkonu to wstał i przyleciał. całą noc przeleżał na balkonie przy -20 a jak rano sprawdzałem czy nie zmarzł i wsadzałem mu paluchy w sierść to był taki cieplutki jakby pod pierzyną leżał. oczywiście z wierzchu był lodowaty. fakt że on ma sierść grubą ale teraz nie jest -20 tylko +5, nic mu nie będzie. jak będzie chciał to znajdzie sobie miejsce gdzieś w śmietniku albo w krzakach.

Gość sdfdgfdgffdg
wiem, że sobie poradzi , zamarznąć raczej nie zamarznie..ale tak mi aż serce ściska :( chciałabym go wziąć naprawdę no ale niestety, gdybym tak zrobiła to pewnie musiałabym szukać też lokum dla siebie i dwóch pozostałych znalezionych psów..:(

Gość sdfdgfdgffdg
sam jesteś chodzącą prowokacją :O Nie mam co robić tylko pisać o tej porze (gdzie muszę się uczyć) o zagubionym psie.. super prowokacja..chciałabym żeby nią była.

Gość napisali nie
ale na korytarz

Gość napisali nie
dlaczego nie podasz ul podjechałbym,?co za tajemnica?

Gość offerma
"ale tak mi aż serce ściska" 123 nie znoszę czegoś takiego. takie są zwierzęta. tak żyją, tak się rozmnażają, tak funkcjonują na całym świecie. zabijają się nawzajem, silniejsze zjadają słabsze. drapieżniki zjadają młode i chore itd itd. natura to nie obrazki ze "strażnicy" jehowych gdzie "lew obok baranka" leży, wszyscy mają ciepło i kolorowo. wilki mają w miocie 6 młodych ale dorastają z tego 2, reszta zdechnie. i tak to właśnie wygląda, nie ma się co rozczulać. pisklę kukułki wyrzuca z gniazda jaja i pisklęta rodziców i samo zżera wszystko co przyniosą. życie to nie je bajka, proszę pani.

Gość sdfdgfdgffdg
Tajemnica żadna ale co da Tobie ulica skoro nawet nie znasz miejscowości ?? Nie wiem czy on tutaj jeszcze jest.

Gość sdfdgfdgffdg
offerma no coś w tym jest, ja wiem..ale ciężko przyjąć to do wiadomości, tym bardziej, że te zwierzęta nikomu nic nie zawiniły...i też chcą żyć, normalnie...

Gość sdfdgfdgffdg
wyjrzałam przez okno,leży pod jakąś klatką :(:(

Gość prosiłem cie ghty
nie rob prowokacji na forum gdzie ten pies?podaj ul

Gość yuthnbrgevbyhnujmiy
idz zanies mu w misce wody i kilka granulek , skoro masz biedaka w tyłku, bożże jak mozna

Gość prodfvibhnfghv
miwszkam w twojej okolicy podaj ul

Gość co za głupi ludzxcvnfghv
dziewczyno daj pomóc