Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problemos

co robić?

Polecane posty

Gość mam problemos

po imprezie sylwestrowej od razu usnęłam, byłam pijana narzeczony domagał się seksu odmówiłam obudziłam się, nie było ani jego ani jego rzeczy w pokoju sylwestra spędziliśmy na Słowacji wrócił do Polski, nie wiem jak samochód został wrócił i pojechał w Niemcy (tam pracuje) podczas snu mówię, wiem o tym ponoć podczas snu wzywałam Mateusza (jakiego Mateusza) i Tomka (kolega z pracy, podrywa mnie) - mówiłam o każdym z osobna dłuższą chwilę jakimś cudem dowiedziałam się o co chodziło kazał mi się wynosić z domu nie wyniosłabym się ot tak ale używał sformułowań (spierdalaj, wynocha i takie) więc się wyniosłam dziś wysyła mi sms z serduszkami (całkowicie nie w jego stylu) kwiaty i list bym wróciła nie wrócę

Gość Marc Anthony 510152025
może się opiłaś i bzykałaś się z jego kolega ...

Gość mam problemos
nie w życiu go nie zdradziłam pamiętam jak przerwóciłam się na 2 bok i usnęłam

do was kobiet to wszystko najgorsze możliwe ;/ ale na problemy najlepsza rozmowa w cztery oczy co i jak...

Gość mam problemos
nie panikuję ale nie rozumiem zachowania dzwonił mówił co by ze mną zrobił gdybym była przy nim doszedł....

dziwny masz przypadek....a co do alkoholu to jest dla mądrych ludzi i z umiarem a nie bla baranów . barany piją wodę z koryta i kwaśne mleko - najwyżej sraczki dostaną . sylwester to nie 18 - stka ani ognisko na wsi żeby sie opić - zwłaszcza kobieta .

Gość jegggg
Jak to co robic? KUPE W MAJTKI I TAK CHODZIC. a jak? ZA DUPE I NA HAK!

Gość mam problemos
mi wystarcza 2 redsy i po mnie wypiłąm kilka drinków przed 12 o 12 szampana i tyle a poszłam spać ok 4 w nocy potem nic nie pilam bo wiedzialma ze bede musiala prowadzic samochod

typowe kobiece myślenie ;) nie przemyślane jak zawsze ;l) i myslisz że trzezwa byłaś ;)