Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachaaa91

roznica wieku

Polecane posty

Gość kachaaa91

witam! mam pewien problem. jestem z chlopakiem ktory jest ode mnie mlodszy o 2 lata.on ma 20 ja 22. Jestem jego pierwsza miloscia. Jest we mnie bardzo zakochany. On jest moim drugim chlopakiem...Kocham go,tak samo jak pierwszego, jest cudownie...Z tym ze mam takie poczucie ze jak bede jego jedna jedyna to bede mu robic krzywde...bo to chlopak powinien byc raczej doswiadczony niz dziewczyna a u nas jest odwrotnie...wiem ze to skomplikowane ale prosze o rade co robic...i czy bardziej sie w to angazowac?

Gość lijnemeee
ja poznalam mojego jak mialam 19 a on 15. Myslalam ze jest starszy ale tak mi sie spodobal ze postanowilam sprobowac. I ja jestem jego jedyna, on moim drugim i mysle ze seks nie jest najwazniejszy, tzn liczba partnerow. Zreszta z jednym tez mozna eksperymentowac i nabywac doswiadczenia pod roznymi wzgledami ;) Takie moje zdanie w tym temacie

Gość kaska2112
Ja bym nie potrafiła.

Gość princess19
ja mam 19, mój chłopak 18 lat. i też nie przeszkadza mi różnica wieku, chociaż niektórzy w rodzinie gadają mi że "młody siur" z niego :/ wkurza mnie to bo to moja sprawa z kim jestem, kochamy się bardzo i nie będę z nim zrywać tylko ze względu na opinie pewnych osób. troszkę mi tylko smutno, że ja w tym roku zdaję maturę, a chłopak za rok.. ja wyjadę gdzieś na studia a on będzie jeszcze kończył szkołę :/ ale trzeba się tylko przemęczyć ten rok i będzie cudownie :)

Gość txyl
Różnica wieku nie ma znaczenia gdy jest miłość