Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana...23

Faceci z internetu są nienormalni. Przeczytajcie, ostrzeżenie

Polecane posty

Gość załamana...23

Pisałam z jednym ostatnio, wydawał sie normalny fajny zwyczajny , w miedzyczasie spotkałam sie z innym z ktorym rozmawiałam juz wczesniej. Dziś 3dni po spotkaniu okazalo sie ze ci dwaj to jedna i ta sama osoba ! Zupelnie inny styl rozmowy, inne pytania, fotki etc...tego wirtualnego traktowalam jak e-przyjaciela, a on podstępem zdobywal informacje. Czuje sie jak zaszczuta i śledzona, znalazl mojego facebooka a korzystalam z zupelnie innego maila. Sformatowałam dysk twardy, podejrzewam ze podeslal mi kiedys z fotkami trojana, wirusa i czytal co pisze na klawiaturze etc. Skasowalam konta na dwoch portalach, juz nigdy tam nie wroce. Mialam sporo chorych akcji z facetami z neta, ale to przesada, boje sie ze wie gdzhe mieszkam :(

Gość a coś....,
a gdzie go poznałaś?

Gość załamana...23
Poza tym w czasie anala zachowywał się jak kompletny debil, idiota - dyszał i sapał jak zwierzę. Potem jeszcze chciał żebym tłukła go batem. Masakra !

Gość mikkolajka 44
Boga się bój a facet to tylko facet każdy ma jakieś odchyły :D

Gość załamana...23
sympatia ma 26lat, jest blondynem lekkie zakola, 170cm wzrostu ,srednia budowa ciala, niewinna twarz, na fotkach elegancki, biała koszula, w realu wytarty czarny tshirt jeansy, pisze w internecie ze ma 180cm, informatyk z zawodu,

Gość zaniepokojnaa
sympatia pl ?

Gość PEJS BUK
nie sugeruj sie, na Sympatii i innych takich gównach jeden młotek zakłada 100 profili i udaje że szuka dupy a tak naprawdę to bleff

Gość hfjfirjf
Na takich lecicie

Gość baracuda paskuda trzy
"Mialam sporo chorych akcji z facetami z neta" to po co tam ich szukasz? co to za pokolenie teraz,ze inaczej nie potrafi? "znalazł mojego facebooka"....hahahaha to największe szpiegowskie gówno wszechczasow, samo znajduje powiazanie z ludzmi, do ktorych RAZ nawet napisałaś, np. przez allegro, o podsuwaniu stronek i niby zaproszen nie wspomnę. a on znalazł twojego facebooka....hahahaha

Gość młody 24 Opole
wartało by dodać że kobiety z portali randkowych tez są poniżej przeciętnej .

Faceci z z internetu szukaja ofiaf do wyzycia swoich ciemnych stron,a nie kobiet na partnerke zyciowa,uwazajcie!

Gość młody 24 Opole
ja szukam na stałe i znleść nie mogę - szukacie przystojnych nie wiadomo jakich a puzniej same z dzieckiem zostajecie i nadal macie wymagania nie z tej ziemi . ręce po prostu opadaja .