Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sisi767

Problem imtymny

Polecane posty

Od Tygodnia odczuwam straszne swędzenie w pochwie. Teraz strasznie szczypie i przy oddawaniu moczu odczuwam ból. Jest to bardzo nie przyjemne. Poszła bym z tym do ginekologa, ale własnie dostałam miesiączke . Więc do ginekologa mogę pójść dopiero w czwartek. Wyczytałam że to może być Rzęsistkowica. Napisano że może ona powodować bezpłodność. Czy jeśli pojde do ginegologa dopiero za tydzień , czy nie bedzie za poźno?Czy znacie może co mogło mi by przez ten czas pomóc, bo to uczucie jest nie przyjemne. Prosze o pomoc w moim problemie.

Gość Kachna 1209
chyba troche za dużo się naczytałas , według mnie to zapalenie pochwy któw tak włąsnie się objawia, moja rada to zrobic sobie nasiadówke z rumianku i kupic cos do higieny intymnej , w moim przypadku zawsze pomaga, a teraz przy @ może piec jeszcze bardziej

Weź już nie czytaj tych pierdół w internecie :o Na 100% to grzybica.

podczas stosunku również odczuwałam ostatnio ból, a to jest kolejny objaw tej choroby

Gość ciamcia ramcia
to sie zwie drzdzyca czyli grzybica. idz do apteki i kup sobie tabletki z bakteriami lacto do łykania ale działa jace na pochwę albo to http://www.doz.pl/leki/p179-Lactovaginal a w najblizszym terminie do ginekologa.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
Polecam clotrimazolum krem. Podmyj się, posmaruj 3 razy dziennie. Nie panikuj, od razu nie staniesz się bezpłodna, to tylko grzybica i to jej początki. W swoim życiu miałam mnóstwo zakażeń i bez problemu urodziłam i zaszłam w ciążę.

Gość Kachna 1209
ja tez nieraz to miałam i bez problemu zaszłam w ciąże i mam juz 2 córeczki, nie ma co panikowac

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
poza tym skoro czujesz ból przy oddawaniu moczu to moze masz zapalenie pęcherza i urosept albo furagina potrzebna, bakterie z moczu dostały się do pochwy i z tego szczypie cię też w pochwie, posmaruj tym kremem, ja smaruje nawet czesciej jak mnie cos chwyci i swędzi, koszt 4zł