Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterkaaaaaaaa

SPADEK LIBIDO, pomocy!

Polecane posty

Gość kafeterkaaaaaaaa

Drogie Panie, potrzebuję waszej pomocy. Z moim ukochanym jesteśmy już 2 lata , bardzo się kochamy , jesteśmy ze sobą szczęśliwi, jednakże mamy jeden problem. Moje libido jest niemalże zerowe, a jego bardzo wysokie. Najchętniej kochałby się 3 razy dziennie, a dla mnie raz to już za wiele. Miesiąc temu zaczęłam stosować NuvaRing (krążek antykoncepcyjny). Zauważyłam jeszcze większy spadek libido, stosunki z krążkiem są dla mnie bardzo bolesne, natomiast wyciąganie go przed stosunkiem trochę mnie męczy, również boli . Zrobię wszystko, żeby podnieść libido i móc wreszcie zaspokajać swojego wybranka jak kiedyś. Na innych forach wyczytałam, że Nuvaring jedynie zwiększa libido, być może na mnie działa inaczej, albo po prostu jestem aseksualna i nic nie da sie z tym zrobić .Pomocy, wpadam przez to w depresję, spada mi samoocena i kontakty z partnerem.

Gość Doświadczony przez życie
Porozmawiaj z moją żoną. Ona ci wyjaśni jak żyć z zerowym libido i przez 15 lat mieć w doopie potrzeby męża.

Gość Doświadczona przez mafię
pogadaj z jedynym facetem który mnie naprawde kochał...on ci też parę rzeczy wyjasni