Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdffg

Więszkość komórek dotykowych utrudnia życie!!!

Polecane posty

Gość sdffg

Dlatego z powrotem wracam do przyciskowych, bo jak na dotykowym pisze sms to naciska się kilka liter jednocześnie, jak robię zdjęcia, to znikają albo zacinają się guziki, nawet używając drucika!!! Jak do kogoś dzwonię naciskam wybrany numer a dzwoni mi na ten z góry albo z dołu kontaktów!! W ogóle obsługiwanie dotykowego zajmuję kilka sekund dłużej niż przyciskowego!!!!

Gość 987654321123456789
tez nie cierpie dotykowych, wiecznie sie uruchamia nie to co chce, ile razy zamiast odebrac sie odrzucilo polaczenie

mi się dotykowe nawet podobały. ale kiedys przyszło mi napisac sms z dotykowego telefonu. i już wiem że dotykowy telefon to napewno nie na moje nerwy jest...

Gość a czemu aż 200?
tez tak sadze, kupilam sobie dotykowy, bo wszyscy maja, i po tygodniu go zwrocilam i wole zwykly. Latwiej sie tez zwykly obsluguje w samochodzie, pod stolem w prayc itp:P

Gość asdsf
A jak po pijaku się będzie chciało do kogoś zadzwonić to przez przypadek zamiast nacisnąć 0 to wybierze mi telefony alarmowe i zadzownie na POlicję albo karetka

Gość dsads
Dla mnie telefon dotykowy to tak jak powrót do starej ceglastej komórki z początków produkcji!!! Przecież taki telefon jest dość prymitywny nadaje się tylko do pisania sms i rozmów, a tak w innych opcjach jest niepraktyczny i nieprzydatny do tego wolniejszy od przyciskowego!!!

Gość dsads
To tak jakby sprzedać złom w przepięknym opakowaniu!!!!!!

TEŻ ich nie cierpię, mój mąż ma i jak piszę smsa od niego to mnie krew zalewa. ja mam swój stary, ale z klawiszami, a jak kupię nowy to też z klawiaturą, żadnych dotykowych. nie mam cierpliwości.

tez bylam przeciwna dotykowym - na poczatku, ale szybko sie przezwyczilam do uzytkowania i nie mam problemow

Gość i to i to i wszystko
a ja mam dotykowy i klawiature qwerty i jest super, prawie jak stare telefony :-)

Gość 9826478263784
to mnie pocieszylyscie, myslalam, ze tylko mnie wkurzaja dotykowe telefony. Nawet moja mama-emerytka ma dotykowy i go uwielbia a ja nie moge sie rzstac z moja stara nokia z klawiaturka qwerty :)

Gość a ja wole dotykowy
duzo szybciej sie pisze,jest intuicyjny,ledwo zaczynam wyraz, a on juz wpisuje caly i tyko musze potwierdzic 'ok." Poza tym sam i wpisuje polskie znaki, mimo,ze ja pisze bez. taka mam opcje w tel.

Gość dotykowe górąąąąąąąąąąąa
ja wole dotykowy , przyzwyczailam sie po paru dniach i jest ok, super sie pisze, szybciej niz na tradyycjnym telefonie, no i szybszy internet, masa fajnych aplikacji, latwo sie uzywa, mi sie podobaja dotykowe..,moze macie nieskoordynowane paluchy czy cos :O